Παρασκευή 20 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σύσκεψη για τη συγκρότηση Γραμματείας του ΠΑΜΕ

Κάλεσμα σε όλα τα σωματεία της Αττικής, στις Επιτροπές Αγώνα, στις Σωματειακές Επιτροπές και τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετάσχουν σε πλατιά σύσκεψη την Τετάρτη, 25 Γενάρη, στις 5 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «ΣΤΑΝΛΕΫ» (Οδυσσέως 1, πλ. Καραϊσκάκη), προκειμένου να πάρει «σάρκα και οστά» η συγκρότηση Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ στον κλάδο, απευθύνουν το κλαδικό συνδικάτο της Αθήνας και έξι επιχειρησιακά σωματεία.

«Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ που δρουν στον επισιτισμό και στα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, σας καλούν να δημιουργήσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις για ένα κίνημα μαχητικό, μαζικό, ταξικά προσανατολισμένο, ικανό να συγκρουστεί με την αγριότητα του συστήματος και την επιθετικότητα των εργοδοτών», σημειώνεται στο σχετικό κάλεσμα.

Τα σωματεία που το υπογράφουν είναι:

Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής και τα Σωματεία Εργαζομένων στα ξενοδοχεία «Μετροπόλιταν», «Νοβοτέλ», «Ιντερκοντινένταλ», «Στάνλεϋ», «ΓκρΑντ Ριζόρτ Λαγονήσι» καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων «Καζίνο - Ξενοδοχείου και Τελεφερίκ Πάρνηθας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ