Τετάρτη 2 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0
Εχασε την ευκαιρία...

Associated Press

Σημαντική ευκαιρία να κάνει ένα καθοριστικό βήμα αρχικά για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και παράλληλα να διατηρήσει σημαντικές ελπίδες για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έχασε χθες ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ στη Γερμανία με 1-0. Πλέον για τους «ερυθρόλευκους» που βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου η νίκη είναι μονόδρομος στο επόμενο παιχνίδι στη Μασσαλία με την Μαρσέιγ, προκειμένου να παραμείνει εντός κάποιου εκ των δυο στόχων. Οσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επί της ουσίας πλήρωσε την έλλειψη συγκέντρωσης του πρώτου 15λεπτου, που την οδήγησε σε λάθη στο χώρο του κέντρου και στην άμυνα. Αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού, να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χώρο έχασαν αρχικά με σημαντική ευκαιρία (Πέρισιτς 3`) και στο 7` άνοιξαν το σκορ με τον Γκροσκρόιτς που σούταρε ανενόχλητος έξω από την περιοχή. Μετά το 20λεπτο, ο Ολυμπιακός ισορρόπησε και άρχισε να απειλεί επιθετικά χάνοντας ευκαιρίες με τους Τζεμπούρ, Φέισα, ενώ διαμαρτύρεται και για το μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του στο 43` (χέρι του Χούμελ μετά από κεφαλιά του Μέλμπεργκ). Στο Β` μέρος, οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε συντηρητικό παιχνίδι χωρίς αξιόλογες φάσεις εκτός του δοκαριού των γηπεδούχων (πάλι από λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού) στο 59`. Στο άλλο παιχνίδι, Αρσεναλ και Μαρσέιγ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0. Η βαθμολογία: Αρσεναλ 8, Μαρσέιγ 7, Ντόρτμουντ 4, Ολυμπιακός 1.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντερφέλερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Κελ, Λάιτνερ (85' Σαντάνα), Γκροσκόιτς, Γκέτσε (67 Καγκάβα), Πέρισιτς (76' Μπλατζικόφσκι), Λεβαντόφσκι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγκερι, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο (67' Αμπντούν), Ορμπάιθ, Φέισα (56' Μακούν), Χολέμπας, Μιραλάς, Ιμπαγάσα (79' Πάντελιτς), Τζεμπούρ.

Αλλα αποτελέσματα: ΑΠΟΕΛ - Πόρτο 2-1, Ζενίτ - Σαχτιάρ 2-1, Βαλένθια - Λεβερκούζεν 3-1, Γκενκ-Τσέλσι 1-1, Πλέζε - Μπαρτσελόνα 0-4, Μπάτε - Μίλαν 1-1.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ