Σάββατο 3 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Σε καθεστώς υποθήκης...

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ καλά - καλά να πάρει την υποτιθέμενη ψήφο εμπιστοσύνης ο Σημίτης μετά την καταψήφιση πρότασης μομφής της Νέας Δημοκρατίας και όπως είδατε «στρώθηκε στη δουλιά! Πρώτο του μέλημα το ασφαλιστικό, για το οποίο είχε και συναντήσεις χτες με τους αρμόδιους υπουργούς και παράγοντες».

Οποτε είναι θέμα χρόνου και μάλιστα σχετικά λίγου, για να περιμένουμε τα «νέα» του και όπως δείχνουν τα πράγματα δε θα είναι καθόλου μα καθόλου ευχάριστα. Ολα αυτά που ακούτε περί διαλόγων και μελετών βρετανικών οίκων είναι απλά τα προεόρτια.

ΤΡΕΛΕΣ αυξήσεις παρουσιάζουν οι πωλήσεις αυτοκινήτων στη χώρα, λένε οι μετρήσεις και μάλιστα παρουσιάζεται αυτό το στοιχείο ως κατάσταση ευημερίας. Δε μας λένε όμως ότι ακόμα πιο τρελές αυξήσεις παρουσιάζουν οι πωλήσεις καταναλωτικών και συναφών δανείων από τις τράπεζες!

Είναι γνωστό δε ότι οι όροι αυτών των δανεισμών σημαίνουν ουσιαστικά ότι αγοράζεις 4 τροχούς και οι τράπεζες σε «δένουν» μονίμως στον μεγάλο τροχό της αποπληρωμής. Προσθέστε και τα δάνεια για κατοικία και τις πιστωτικές κάρτες, όπως και όλα τα σχετικά καλούδια κι έχετε πλήρη την εικόνα της χώρας.

Μιας Ελλάδας, δηλαδή, που οι κάτοικοί της είναι σε καθεστώς «υποθήκης» και υπό απειλή κατάσχεσης!

ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ έπεσε πάλι χτες, κι όσοι απέμειναν που είχαν λίγα λεφτά τα χάνουν στη Σοφοκλέους, η κατάσταση για τους εγκλωβισμένους μικροεπενδυτές διαφαίνεται μαύρη, κατά τα άλλα όμως έχουμε εμπιστοσύνη στον Παπαντωνίου.

Κι αφού τον εμπιστεύονται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που τον ψήφισαν δε θα ήταν δίκαιο κι όσοι από εσάς χάσατε εξαπατημένοι να απευθυνθείτε στον ΠΑΣΟΚο βουλευτή της περιφέρειάς σας να σας αποζημιώσει; Αναρωτιόμαστε.

Ας κρατήσει αυτός τις μετοχές αφού τον εμπιστεύεται τον Παπαντωνίου και να σας δώσει το μισό της αξίας που θα πάρουν εφόσον γίνουν πράξη όλα αυτά που λέει ο Σημίτης, τον οποίο επίσης πιστεύει. Κερδισμένος θα βγει σύμφωνα με τη δική του λογική.



Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ