Τρίτη 27 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
φωτό

Στις 18 Σεπτέμβρη 2011 συμπληρώθηκαν 40 μέρες από το θάνατο του ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, στελέχους του ΚΚΕ από το Νικηφόρο Δράμας. Από το 1942 μέλος του ΚΚΕ, σε όλη του τη ζωή, ήταν ένας δραστήριος αγωνιστής, όπου και όταν τον καλούσε το Κόμμα. Ως το τέλος της ζωής του αγωνιζόταν για να δει ο λαός μας καλύτερες μέρες. Τους αγώνες αυτούς τους πλήρωσε με πολύχρονες φυλακίσεις και εξορίες.

Στη μνήμη του, η κόρη του Τασούλα και τα εγγόνια του Αννα, Δημήτρης, Ελπίδα και Γιώργος, προσφέρουν 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτό

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Φθιώτιδας, στη μνήμη του συναγωνιστή και συντρόφου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΑ, τέως προέδρου του παραρτήματος, που «έφυγε» την 6/9/11 και κηδεύτηκε στο Νεοχώρι Δομοκού με πολιτική κηδεία στις 7/9/11, προσφέρει στο παράρτημα Λαμίας το ποσό των 100 ευρώ.

***

φωτό

Στις 27 Σεπτέμβρη του 2010 «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΛΑΣΤΑΡΗ. Κοριτσόπουλο 14 χρόνων, εργάτρια στο υφαντουργείο του Λαναρά, ασπάστηκε την ιδεολογία του ΚΚΕ. Αυτό που πίστευε το εφάρμοζε στην πράξη. Για μας, την οικογένειά της, αποτελούσε παράδειγμα ήθους και ανθρωπιάς.

Στη μνήμη της, ο σύζυγός της, Γιώργος Βλαστάρης και τα παιδιά της, Αντώνης και Κατερίνα, προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Μπουρναζίου, 300 ευρώ.

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
***

φωτό 2

Την 1η Οκτώβρη 2009 «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μου σύζυγος, ψηφοφόρος του Κόμματός μας, του ΚΚΕ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, το γένος Παρασκευάκου από τη Σπάρτη. Επίσης, ο αδελφός μου, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ του Αλεξάνδρου, μετά από ένα χρόνο «έφυγε» από τη ζωή. Ηταν μέλος της οργάνωσης Αχαρνών - Αγ. Νικολάου - Παντελεήμονα.

Αντί για μνημόσυνα, σαν μέλος της ΚΟΒ Αρτέμιδας (Λούτσα), προσφέρω στη μνήμη τους 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αρτέμιδας.

Ο σύντροφος και Μακρονησιώτης και Ικαρίας, Παναγόπουλος Δημήτρης του Αλεξάνδρου.


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΛΑΣΤΑΡΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΛΑΣΤΑΡΗ

 ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ