Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Οριστικά στη Δ' Εθνική Βόλος, Καβάλα

Οριστικά στην Δ' Εθνική (Περιφερειακό Πρωτάθλημα) θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην χτεσινή της συνεδρίαση της απέρριψε το αίτημα των ΠΑΕ να επανεξεταστούν οι φάκελοι αδειοδότησης και έτσι οι δυο ΠΑΕ αποβάλλονται απ' όλα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, υποβιβάζονται στην ερασιτεχνική κατηγορία.

Την ίδια ώρα, η ΕΕΑ δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής σε Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες της Football League λόγω της προσωρινής διαταγής η οποία δεν επιτρέπει την αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στη μεγάλη κατηγορία.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει σήμερα στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών όπου εκδικάζεται η αίτηση αναστολής της προσωρινής διαταγής που έχει καταθέσει η ΓΓΑ και αν γίνει δεκτή, τότε η ΕΕΑ στη νέα της συνεδρίαση την επόμενη βδομάδα θα μπορεί να χορηγήσει πιστοποιητικά στις ομάδες της Football League. Αν απορριφθεί τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες το πρωτάθλημα να συνεχιστεί με 14 ομάδες.

    Την προσφυγή του Ολυμπιακού Βόλου στο Διοικητικό Εφετείο, μετά και τη σημερινή απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην επανεξετάσει το φάκελο της ομάδας, προανήγγειλε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Θανάσης Χαρμάνης. Από την πλευρά, του ο πρόεδρος της Καβάλας Χρήστος Ρέμμος, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μας διέλυσαν. Ολο αυτό το διάστημα μας πολέμησαν άδικα και μας τιμώρησαν με το χειρότερο τρόπο».
Συνελήφθη ο Ψωμιάδης

Μετά από δύο μήνες ο καταζητούμενος Μάκης Ψωμιάδης συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή του Σουνίου. Υπενθυμίζουμε πως ο Μάκης Ψωμιάδης ως ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Καβάλας κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε: εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων ποδοσφαίρου. Ο Μάκης Ψωμιάδης που ήταν ο μόνος από τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο με τους υπόπτους αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα κ. Κασίμη και από εκεί και πέρα θα δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Η πρώτη αντίδραση του Μάκη Ψωμιάδη ήταν να δηλώσει πως είναι πολιτικός κρατούμενος και δεν έχει καμία σχέση με τα στημένα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αλαλούμ και ρευστό σκηνικό στο παρά πέντε της έναρξης(2021-10-07 00:00:00.0)
Αλισβερίσι συμφερόντων με φόντο την αναδιάρθρωση(2012-09-19 00:00:00.0)
Ναι μεν αλλά... για Βόλο, Καβάλα, Ηρακλή(2012-08-18 00:00:00.0)
Αποβλήθηκε ο Διαγόρας(2012-02-17 00:00:00.0)
Αναβολή πήραν Βόλος και Καβάλα...(2011-09-09 00:00:00.0)
Την «πλήρωσαν» οι μικροί(2003-07-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ