Σάββατο 9 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
«Οχι» στο κλείσιμο κλινικών του νοσοκομείου

Συλλαλητήριο την Τρίτη 12 Ιούλη στις 8 μ.μ., στην πλατεία Καρατάσου

Συλλαλητήριο ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης στην Υγεία και στο κλείσιμο κλινικών του νοσοκομείου και αντίστοιχη μείωση κρεβατιών, διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, την Τρίτη 12 Ιούλη, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Καρατάσου.

Στο νοσοκομείο της Νάουσας σχεδιάζεται το κλείσιμο 3 κλινικών (μαιευτικής - γυναικολογικής, παιδιατρικής και ΩΡΛ) και η κατάργηση 20 κλινών από τις 120 που υπάρχουν σήμερα. Οι 20 κλίνες αντιστοιχούν σε 42 εργαζόμενους - γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό.

«Αυτά είναι μόνο η αρχή, θα ακολουθήσει κλείσιμο και άλλων κλινικών», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και προσθέτει: «Στο νοσοκομείο και στο ΙΚΑ Νάουσας οι ελλείψεις σε γιατρούς, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό είναι τραγικές. Δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους 34.500 κατοίκους της περιοχής μας. Ιδιαίτερα ταλαιπωρούνται οι συνταξιούχοι, οι υπερήλικες, συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα και ΑμΕΑ.

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας είχε έγκαιρα προειδοποιήσει γι' αυτές τις εξελίξεις. Οι καθησυχαστικές δηλώσεις τοπικών βουλευτών και παραγόντων στόχο είχαν και έχουν να κάμψουν την αγωνιστικότητα των εργαζομένων και του λαού».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ