Σάββατο 14 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Καθοριστική στροφή

Με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής συνεχίζονται την Κυριακή τα πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα. Τα αποτελέσματα των δύο αγώνων μπορεί να προκαλέσουν βαθμολογικές ανακατατάξεις, αλλά δεν αποκλείεται και να κρίνουν πολλά, αναφορικά με τα ζητούμενα.

Στο ΟΑΚΑ (18:15, «Novasports 2») θα γίνει ντέρμπι «δικεφάλων» - με διαιτητή τον Μάνταλο - για τη βαθμολογική κορυφή. Αλλά και (σε συνδυασμό με το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός) ίσως και για την απόκτηση υπολογίσιμου πλεονεκτήματος. Η ΑΕΚ θέλει να κερδίσει για να ανακτήσει την πρωτιά και ο ΠΑΟΚ να μη χάσει, για να τη διατηρήσει.

Στο Βόλο (20:30, «Novasports 1») - με διαιτητή τον Κουκουλάκη - ο τοπικός Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε μια αναμέτρηση που όποιος χάσει... χάνεται. Οι γηπεδούχοι (χωρίς πόντο ακόμα) γιατί - ουσιαστικά - «κλειδώνουν» την τελευταία θέση. Οι φιλοξενούμενοι γιατί θα μείνουν πολύ πίσω στη διεκδίκηση της κορυφής. Η ισοπαλία δεν εξυπηρετεί κυρίως τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά (αν υπάρξει νικητής στο ΟΑΚΑ) ούτε τον Παναθηναϊκό.

  • Με τις αναμετρήσεις της 34ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται την Κυριακή (17:15) το πρωτάθλημα επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Football League. Θα αναμετρηθούν: Ηλιούπολη - Παναιτωλικός, Διαγόρας - Τρίκαλα, Εθνικός - Αγροτικός Αστέρας (ΕΤ-3), Ιωνικός - Λεβαδειακός, Πανθρακικός - Πιερικός («Conn-Χ»), Καλλιθέα - Θρασύβουλος, ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννενα (ΕΤ-3), Αναγέννηση Καρδίτσας - Δόξα Δράμας (ΕΤ-3), Εθνικός Αστέρας - Βέροια (ΕΤ-3).
  • Με τα παιχνίδια επίσης για την 34η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο (17:00) και ο 2ος όμιλος στη Football League 2. Το πρόγραμμα: Κοζάνη - Επανομή, Τύρναβος - Οδυσσέας Αναγέννησης, Γιαννιτσά - Εορδαϊκός, Κρανούλα - Μακεδονικός, Ζάκυνθος - Σκύδρα, Ηράκλεια - Ναυπακτιακός, Φιλιππιάδα - Καλλονή. Ρεπό έχει ο Φωκικός. Ο αγώνας Νίκη Βόλου - Πόντιοι Κατερίνης αναβλήθηκε - μετά από αίτημα της Αστυνομίας - λόγω της αναμέτρησης Ολυμπ. Βόλου - Παναθηναϊκού.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ