Κυριακή 8 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΥΤΡΟΚΟΗΣ
ΦΩΤ.

Ενας χρόνος συμπληρώθηκε από τότε που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας ο σύντροφος ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ, η γνωριμία με τον οποίο στάθηκε η αφορμή για την ένταξή μου στο ΚΚΕ. Στη μνήμη του, προσφέρω 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Αιμίλιος Γίτσης

***

ΦΩΤ.

Στις 28/3/2011 «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΣ, παιδί πολυμελούς οικογένειας που έδωσε πολλά στον αγώνα. Ο ίδιος, όντας φοιτητής της Ιατρικής, εξορίστηκε, αρχικά, στη Μακρόνησο και, στη συνέχεια, στον Αϊ - Στράτη από όπου «έφυγε» το 1951.

Στη μνήμη του, αντί για στεφάνι, τα μέλη της ΚΟΒ Τριχωνίδας του ΚΚΕ προσφέρουν 50 ευρώ στο Κόμμα.

***

ΦΩΤ.

Ο πολυαγαπημένος μου σύζυγος και σύντροφος στη ζωή και τον αγώνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μήτσος ) ΚΗΠΟΥΡΟΣ , πατέρας και παππούς, «έφυγε» από κοντά μας την 2.5.2009. Θα είναι πάντα στην καρδιά και στη σκέψη μας με πολλή αγάπη. Σε όλη του τη ζωή ήταν ένας δραστήριος αγωνιστής, παρών όπου και να τον καλούσε το Κόμμα του, το ΚΚΕ, η ΟΚΝΕ, η ΕΠΟΝ, αλλά και ως μαχητής του ΔΣΕ όπου και τραυματίστηκε. Δεν το «έβαλε κάτω», πάντα παρών, πιστός στις ιδέες του ως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Περισσού, 100 ευρώ και 100 ευρώ στον καθημερινό του σύντροφο, τον «Ριζοσπάστη». Επίσης, προσφέραμε στην ΚΟ Τσαρίτσανης Λάρισας 50 ευρώ και 50 ευρώ στο Μορφωτικό Σύλλογο της Τσαρίτσανης Λάρισας, της ιδιαίτερης πατρίδας του που υπεραγαπούσε και δώρισε και τη βιβλιοθήκη του.

Οικογένεια Δημήτρη Κηπουρού

***

ΦΩΤ.

Σύντροφοι και φίλοι από το Κιλκίς και οι γονείς της, Μαρία Κουρμέντζα - Ιακωβίδης Παύλος και ο αδελφός της Νίκος προσφέρουν στη ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, 1. 400 ευρώ, στη μνήμη της πολυαγαπημένης συντρόφισσας, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ που μας «έφυγε» πρόσφατα, με την υπόσχεση ότι θα την θυμούνται για πάντα.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ
***

Στις 13.4.2001 πέθανε ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας μας και ο αδερφός ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Η σύζυγος και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Ντεπό Θεσσαλονίκης, για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

«Αγαπημένοι μου, ο θάνατός μου δεν θα πρέπει να σας λυπήσει αλλά να σας ατσαλώσει πιο πολύ για την πάλη που διεξάγετε. Σφίξετε τις καρδιές σας και βγείτε παλικάρια από τη νέα αυτή δοκιμασία. Ετσι θα μας τιμήσετε καλύτερα. Οταν ο άνθρωπος δίνει τη ζωή του για ανώτερα ιδανικά, δεν πεθαίνει ποτέ. Με πολλή αγάπη. Σας φιλώ. Μήτσος 1 -5 - 44.». Μ' αυτό το σημείωμα αποχαιρέτησε τη ζωή ο ΜΗΤΣΟΣ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑΣ, ένας από τους διακόσιους κομμουνιστές που εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του '44 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Για τον αγώνα του και τη θυσία του, η οικογένεια του Χρήστου Ρεμπούτσικα προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Πέρασαν 14 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος και αξέχαστος σύντροφός μου, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ. Βετεράνος του ΚΚΕ και της εργατικής τάξης που, μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του, αγωνιζόταν θαρραλέα σε όλες τις επάλξεις του αγώνα, σε φυλακές και εξορίες, στην Εθνική Αντίσταση, στον ΔΣΕ και την πολιτική προσφυγιά. Η ζωή του όλη ήταν ένας συνεχής αγώνας για ένα καλύτερο μέλλον του λαού μας και της εργατικής τάξης της πατρίδας μας.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, 25 ευρώ στο ΠΑΜΕ και 20 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας.

Στεφανάτου Δέσποινα, τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

2 ΦΩΤ.

Στις 9 Ιούνη συμπληρώνονται 6 μήνες από το θάνατο της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και πεθεράς, ΕΛΕΝΗΣ ΔΑΛΚΑΡΑΚΗ - ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ. Γεννήθηκε το 1926 στο χωριό Νότια Πέλλας. Οργανώθηκε από τους πρώτους στην ΕΠΟΝ. Με τη λήξη του Εμφυλίου, βρέθηκε στη ΛΔ Βουλγαρίας όπου εργάστηκε ως δασκάλα διδάσκοντας τα Ελληνόπουλα. Το 1954, μαζί με το σύζυγό της ΚΩΣΤΑ ΔΑΛΚΑΡΑΚΗ μετακόμισαν στην Πράγα Τσεχοσλοβακίας. Το 1990 επαναπατρίστηκε και ζούσε με τα παιδιά της στην Αθήνα. Τον Αύγουστο συμπληρώνονται 30 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα ΚΩΣΤΑ ΔΑΛΚΑΡΑΚΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, δραστήριου μέλους του ΚΚΕ. Αγωνίστηκε όλη τη ζωή του για τα ιδανικά του ΚΚΕ και του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ
Στη μνήμη των γονιών μας, προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Δημητρίου.

Τα παιδιά τους: Βασιλική, Θεοδώρα, Νικηφόρο Τζιώτιο και οι γαμπροί του.

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, μέλους του ΚΚΕ από το 1943, και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης. Πήρε μέρος στον Ελληνο-ιταλικό πόλεμο, στη συνέχεια με τον ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση. Η ανταμοιβή του για τους αγώνες του ήταν οι διώξεις, με συνέπεια να ξαναπάρει το δρόμο του βουνού μαχητής στο ΔΣΕ. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες. Σκοτώθηκε στις 10 Μάη 1947 στα βουνά της Ξάνθης στην τοποθεσία Σουντουλάκ, σε ηλικία μόλις 35 ετών. Ο Βουλγαρίδης Αθανάσιος γεννήθηκε στο χωριό Αμπελάκια Ορεστιάδας, το 1911. Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννησή του και 64 χρόνια από το θάνατό του.

Στη μνήμη του, και στη μνήμη της πολυαγαπημένης μάνας μας, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗΣ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 18 Ιούνη 2005, μέσω της ΚΟΒ Βότση, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους

Βαγγέλης και Σταυρούλα

Ζήσης και Πασχαλίνα

και τα εγγόνια τους

***

Στη μνήμη των συντρόφων μας εικαστικών που «έφυγαν» από τη ζωή: ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΡΜΑΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΔΗ, ΜΑΡΙΑΣ ΖΩΙΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, το ποσό των 200 ευρώ, μέσω της Αχτίδας Καλλιτεχνών της ΚΟΑ. Η στάση ζωής τους και η δημιουργικότητά τους θα μας συντροφεύουν στον αγώνα μας.

Η ΚΟΒ Εικαστικών του ΚΚΕ

***

3 ΦΩΤ.

Στη μητέρα μας, ΝΙΚΗ ΑΝΝΙΝΟΥ - ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ (φωτ.), και στην παρέα των συντρόφων της από τον Ασπρογέρακα Κεφαλλονιάς: ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ (φωτ.), μαχητή του ΔΣ, ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ, αξ/κού του Πολ. Ναυτικού και του ΕΛΑΝ (Λιμενάρχη Αργοστολίου), ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ ΠΑΝΑΓΗ, υπαξ/κού του Πολ. Ναυτικού στην κανονιοφόρο «Σπέτσες», ΚΟΥΤΡΟΚΟΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ (φωτ.), μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ από τη Σκάλα, ΡΑΣΣΙΑ ΤΑΣΟΥ, καπετάνιου του ΕΛΑΣ που έδρασε στο Δημοκρατικό Στρατό υπεύθυνος σε δύο τάγματα στην Καισαριανή (καταγωγή από Χαλιωτάτα).

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Τιμή στους αγώνες τους για την πατρίδα και την ελευθερία και τη Δικαιοσύνη του Λαού μας, προσφέρουμε 80 ευρώ στο ΚΚΕ.

Τα παιδιά της

Μαρία Αννινου

τα εγγόνια της.

***

ΦΩΤ.

Η αγαπημένη μας μητέρα ΑΘΗΝΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, το γένος ΜΑΣΤΟΡΑ, γεννήθηκε στο Σούλι Θεσπρωτίας στο χωριό Φροσύνη, το 1924. Ηταν ένα από τα εφτά παιδιά της γνωστής για την αγωνιστική της προσφορά οικογένειας Τσίλη Μάστορα, που προσχώρησαν πρώτοι στην περιοχή στις γραμμές του ΕΑΜ και του ΔΣΕ, πολεμώντας για «μια καινούρια Ελλάδα της δουλειάς, της λευτεριάς, λυτρωμένη από κάθε ξενική ιμπεριαλιστική εξάρτηση». Σ' αυτόν τον αγώνα πολέμησαν ο πατέρας, ο σύζυγος και τα τρία αδέλφια της. Το 1948, κυνηγημένη από το μοναρχοφασιστικό αστοτσιφλικάδικο καθεστώς, με τη μικρή κόρη της στα χέρια φεύγει από το χωριό και παίρνει μέρος στον ΔΣΕ. Από το 1949 έως το 1952 ζει ως πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχοσλοβακία και από το 1952 έως το 1985 ζει στην Τασκένδη. Εκεί εργάζεται στη βιομηχανική παραγωγή. Την 31η Μάρτη κηδεύτηκε στο αγαπημένο της Σούλι, όπως μας είχε ζητήσει η ίδια. Εκεί είχε μεταφέρει από την Τασκένδη το 1993 και τα οστά του πολυαγαπημένου της συζύγου και πατέρα μας ΒΑΣΙΛΗ.

Αντί για 40ήμερο μνημόσυνο, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 500 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αγίας Παρασκευής, όπως θα το επιθυμούσε και η ίδια. Πιστή μέχρι το τέλος στα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκε και στα επιτεύγματα του σοσιαλισμού που έζησε και υπερασπίστηκε.

Οι κόρες της

Βέρα, Βαλεντίνα, Τούλα

* Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας θείας ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Αγίας Παρασκευής.

Οι ανιψιές της

Νίκη Μάστορα και Βασιλική Μάστορα

***

ΦΩΤ.

Η συντρόφισσα ΜΑΡΙΚΑ ΜΥΤΑΚΙΔΗ - ΚΕΣΟΓΛΟΥ, υπήρξε αγωνίστρια κομμουνίστρια με μεγάλη ενεργητικότητα. Είχε γεννηθεί στις 20.5.1932 και στα εννέα της χρόνια γνώρισε όλη τη βαρβαρότητα των ναζί και των συνεργατών τους και τη φρίκη της γερμανικής κατοχής στη Θεσσαλονίκη. Αετόπουλο, τότε, είδε και παρακολούθησε τις εκτελέσεις των αγωνιστών πατριωτών του ΕΑΜ και κομμουνιστών στη γειτονιά της, στη ρεματιά πίσω από το συνοικισμό των Σαράντα Εκκλησιών στη Θεσσαλονίκη. Ολα αυτά γέμισαν με αγωνιστικό φρόνημα την ψυχή της σαν μέλος της ΕΠΟΝ αργότερα που διατηρήθηκε στις πιο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες στη ζωή της. Ατίθαση μαθήτρια πολιτικά στο 1ο Γυμνάσιο Θηλέων Θεσσαλονίκης προχώρησε στην οργανωτική δουλειά της ΕΔΑ στο συνοικισμό της. Μετανάστρια στη Γερμανία, ακολουθώντας το σύζυγό της στη μετανάστευση, σαν διέξοδο στον κατατρεγμό του μεσανατολίτη, μέλους της ΑΣΟ και ΕΑΜίτη έγκλειστου του στρατοπέδου συγκέντρωσης ΝΤΕΚΑΜΕΡΕ στην Ερυθραία. Εγινε μέλος του ΚΚΕ στην οργάνωση της Γερμανίας από το 1976. Μέσα από την ΚΟ Βούπερταλ ανέπτυξε μια αξιοπρόσεκτη δραστηριότητα, πάντοτε παρούσα σε κάθε κομματική δραστηριότητα, τις εκδηλώσεις του κινήματος στο κοινοτικό, στις οικονομικές εξορμήσεις με την πολιτική του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Γερμανία, στις γιορτές της UZ και DKP, στις πορείες ειρήνης, στους συνδικαλιστικούς πυρήνες στα εργοστάσια που δούλεψε. Με τον επαναπατρισμό της στην Ελλάδα έγινε μέλος της ΚΟ του ΚΚΕ στην Αρτέμιδα Αττικής, αναπτύσσοντας έντονη και σταθερή δράση. Μετείχε και στα ΔΣ του Παραρτήματος ΠΕΑΕ Αρτέμιδας και του Σωματείου Συνταξιούχων και δούλευε ακούραστα μέχρι την εκδήλωση της ασθένειάς της. Απεβίωσε στις 22.2.2011.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΖΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΖΗΣ
Στη μνήμη της, σύντροφοι και αντιστασιακοί του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Αρτέμιδας προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της τοπικής ΚΟΒ.

***

ΦΩΤ.

Στις 15 Απρίλη συμπληρώθηκαν 6 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφός μας ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ. Γι' αυτό η συντρόφισσά του, Μαρία, προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Καλαμπάκας, 100 ευρώ, καθώς και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤ.

Στην μνήμη του σ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΑΖΗ, τέως επιθεωρητή του ΟΣΕ, μέλους του ΚΚΕ από το 1932 μέχρι το θάνατό του (18.4.2005), προσφέρουμε 100 ευρώ στον αγαπημένο του «Ρ».

Η οικογένειά του

***

3 ΦΩΤ.

Στη μνήμη του σύντροφου ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΙΧΑΛΗ, που μας «έφυγε» 22 Μάρτη 2011, και στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΡΟΥΧΑ, που τον σκότωσε η χούντα. Επίσης και στη μνήμη του άλλου μου κουνιάδου, ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ, που σκοτώθηκε στο Δημοκρατικό Στρατό το 1947.

Στη μνήμη όλων, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η συντρόφισσα Στέλλα Τσαρουχά.

Υ.Γ.: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντρόφους, συγγενείς και φίλους που ήρθανε και τον αποχαιρέτησαν.

Η Οικογένειά του.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συζύγου, ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ, που απεβίωσε πριν 40 ημέρες σε ηλικία 73 ετών, προσφέρω 200 ευρώ για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Φοίνικα Καλαμαριάς.

Ο σύζυγος, Καραμπάσης Χρήστος

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΟΥΛΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ από το Πανόραμα Δράμας, η σύζυγος και τα παιδιά του προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ ενίσχυση.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη των αγωνιστών, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΚΑΣΑ από το Τέρμα Καστοριάς. Καθώς επίσης, του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (φωτ.) από την Ανδριανή Δράμας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, η σύζυγος Σταματία και τα παιδιά του Γιώργος, Δημήτρης και Ευθυμία από την Τσεχία, προσφέρουν στο ΚΚΕ 240 ευρώ.

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
***

ΦΩΤ.

Στις 29 Απρίλη συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας, παππούς ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος σθεναρά αγωνίστηκε - ψυχή τε και σώματι - σε όλη του τη ζωή, στα κάτεργα, τις φυλακές, τις εξορίες, με τρεις θανατικές καταδίκες σε βάρος του, για τα πανανθρώπινα ιδανικά του σοσιαλισμού, στις γραμμές και το πλάι του ΚΚΕ. Στη μνήμη του, και στη μνήμη όλων των συναγωνιστών του, ιδιαίτερα του Χαρίλαου, της Ηλέκτρας και του Νίκου Μπελογιάννη που σημάδεψαν το πέρασμα, τη σκέψη και τους αγώνες του, η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ στη ΝΕ Αρτας του Κόμματος και 50 ευρώ στην ΚΟ του «Ριζοσπάστη» με την ευχή και την πίστη να ακολουθήσουμε τα χνάρια τους.


ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ

ΑΝΝΙΝΟΥ - Αντζουλάτου ΝΙΚΗ
ΑΝΝΙΝΟΥ - Αντζουλάτου ΝΙΚΗ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ

 Δημήτρης Κανελλόπουλος
Δημήτρης Κανελλόπουλος

 ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΘΗΝΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΚΑ ΜΥΤΑΚΙΔΗ - ΚΕΣΟΓΛΟΥ
ΜΑΡΙΚΑ ΜΥΤΑΚΙΔΗ - ΚΕΣΟΓΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΣ

 ΜΗΤΣΟΣ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑΣ

 ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΟΥΛΙΔΗΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΟΥΛΙΔΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΛΚΑΡΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΛΚΑΡΑΚΗΣ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΔΑΛΚΑΡΑΚΗ - ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΔΑΛΚΑΡΑΚΗ - ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2020-11-07 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2015-05-30 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2013-11-09 00:00:00.0)
ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2013-01-23 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ(2008-08-17 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2006-01-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ