Κυριακή 17 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΛΠΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΛΠΕΑΣ
φωτ.

Πέρασαν οκτώ χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΛΠΕΑΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά, στο ΚΚΕ, στο Κόμμα που τις ιδέες του με τόση θέρμη και αφοσίωση υπηρέτησε.

Η σύζυγός του Μερόπη.

Οι οικογένειες Σπύρου, Δημήτρη, Ηλία Σαλπέα.

Επίσης, στη μνήμη του Παναγιώτη Σαλπέα, η οικογένεια Κυζίλη Κλεάνθη προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΠ, 50 ευρώ.

Φωτ.

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του Θοδωρή Αθανασιάδη. Ο Θοδωρής οργανώθηκε στο ΚΚΕ αμέσως μετά τη μεταπολίτευση. Ηταν μέλος την ΚΟΒ Οικοδόμων Μαγνησίας και παρέμεινε πιστός στις αξίες και τα ιδανικά μέχρι το τέλος της ζωής του. Με αποφασιστικότητα έδωσε μάχες ενάντια στον οπορτουνισμό και στην περίοδο 1989-1991 αλλά και όποτε χρειάστηκε. Ηταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συντρόφους του. Διατέλεσε για αρκετά χρόνια γραμματέας της ΚΟΒ Οικοδόμων και στην περίοδο της ανασυγκρότησης της ΚΟ Μαγνησίας, μετά το 1991, βοήθησε αποτελεσματικά την Οργάνωση.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου, προσφέρουμε 245 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μαγνησίας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Οι σύντροφοί του: Αλεξίου Αποστόλης, Βλαχάκης Μιχάλης, Γαϊτ. Κλήμης, Μακρυγάννης Γιώργος, Πετσαβάς Γιάννης, Φράγκος Παναγιώτης

***

Συμπληρώνονται 10 και 17 χρόνια αντίστοιχα από τότε που έφυγαν από κοντά μας οι αγαπημένοι και αξέχαστοι γονείς μας, Ολγα και Δημήτρης Κωφίδης.

Η συμμετοχή τους στην Εθνική Αντίσταση, οι αγώνες τους για μια καλύτερη ζωή, για μια καλύτερη Ελλάδα, η αλύγιστη στάση τους στου διωγμούς, στις φυλακές και τις εξορίες, τόσο στη μετεμφυλιακή περίοδο όσο και στην περίοδο της δικτατορίας, δε θα ξεχαστούν και θα φωτίζουν για πάντα τη ζωή μας.

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
Στη μνήμη τους, τα παιδιά τους Γιάννης, Νίνα, Σωτηρία και τα εγγόνια τους Αναστάσης, Ολγα και Δημήτρης, προσφέρουν στο «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ.

***

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατο του αγωνιστή, μέλους του ΚΚΕ

ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΖΑΜΙΑ

ο γιος του προσφέρει στην ΚΟΒ ΕΥΔΑΠ του ΚΚΕ 100 ευρώ, στη μνήμη του.

***

Φωτ.

Στις 16 Ιουλίου 2008 έφυγε από τη ζωή η λατρευτή μου σύζυγος Καλλιόπη Τερζόγλου. Αγαπούσε τους συντρόφους μας και το Κόμμα.

Δυσβάσταχτο το κενό που άφησε η απώλειά της.

Στη μνήμη της και αντί για στεφάνι καταθέτω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγ. Τριάδας Θεσ/νίκης.

Ο σύζυγος: Τερζόγλου Βασίλειος, τα παιδιά, τα εγγόνια.

***

Φωτ. (για 17/8)

Στη μνήμη του Αδάμ Μουζενίδη, στέλεχος της ΚΕ του ΚΚΕ, η σύζυγός του Ευδοξία Μουζενίδη προσφέρει 40 ευρώ για τα 90 χρόνια του ΚΚΕ.

*****

Φωτ.

Στις 13 Αυγούστου, κλείνουν 5 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Αντώνη Σάββα. Καταγόταν από το Φιλότι Νάξου. Ηταν άνθρωπος τίμιος, ειλικρινής, πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ.

Η οικογένειά του στη μνήμη του προσφέρει 30 ευρώ στην ΚΟ Ιλίου.

***

Φωτ.

Στη μνήμη της αγαπημένης μου μητέρας ΒΕΡΓΕΝΑΔΑΣ ΘΕΟΥ προσφέρω, μέσω ΚΟ Μαγνησίας, 10 ευρώ.

Ο γιος της Ευθύμιος Θέος

***

Φωτ.

«Προς τιμή της αξέχαστης συζύγου μου Κυριακής Γιαννάκαρου, που συμπληρώνονται δύο χρόνια από το θάνατό της, προσφέρω 100 ευρώ για ενίσχυση της Κομματικής Οργάνωσης Νεάπολης και 50 ευρώ ενίσχυση στην Εθνική Αντίσταση».

Ο σύζυγός της Αντώνης Γιαννάκαρος.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ μπάρμπα ΘΑΝΑΣΗ ΤΖΙΦΗ (Μπαΐρας) που πέθανε πριν 40 ημέρες τα παιδιά του Μαρία και Φώτης προσφέρουν 20 ευρώ στην ΚΟΒ Χαλκίδας.

ΚΩΦΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΩΦΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
***

Φωτ.

Στη μνήμη του συζύγου και πατέρα ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ, αγωνιστή μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε 50 ευρώ στο κόμμα, μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων. Επίσης, προσφέρουμε και 20 ευρώ στη μνήμη του φίλου και συντρόφου ΛΕΦΤΕΡΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ.

Η σύζυγος

Τα παιδιά

***

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ, η ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πετραλώνων.

***

Στη μνήμη του σ. ΑΒΕΡΚΙΟΥ ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ, που συμπλήρωσε 12 χρόνια απουσίας, η συντρόφισσά του του στη ζωή Μαρία Λειβαδάρου, προσφέρει 10 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Αμπελοκήπων.


ΚΩΦΙΔΟΥ ΟΛΓΑ
ΚΩΦΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

ΘΕΟΥ ΒΕΡΓΕΝΑΔΑ
ΘΕΟΥ ΒΕΡΓΕΝΑΔΑ

Θοδωρής Αθανασιάδης
Θοδωρής Αθανασιάδης

Θανάσης Τζιφής (Μπαΐρας)
Θανάσης Τζιφής (Μπαΐρας)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ