Πέμπτη 11 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-1
«Αγκάλιασε» την πρόκριση

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση βρίσκεται η Παναχαϊκή, μετά την εκτός έδρας νίκη στις Σέρρες επί της τοπικής ομάδας με 1-0. Η ομάδα της Πάτρας έφτασε στη νίκη ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βούκσεβιτς στο 51'.

Οι γηπεδούχοι που προέρχονταν από την επικράτηση στον αγώνα της Α' Κατηγορίας επί του πρωτοπόρου Αιγάλεω, δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή των αντιπάλων τους που έστω και με ένα πέναλτι πήρε τη νίκη.

Από την αρχή ο Πανσερραϊκός είχε την υπεροχή, αλλά οι φάσεις που δημιούργησε ήταν ελάχιστες, με αξιοσημείωτες αυτές του 19' και 32' όταν ο Μπαλτιμάς «έσωσε» την εστία του. Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν από το... καβούκι τους και έτσι στο 51' ο Σολάκης ανατράπηκε στην περιοχή των γηπεδούχων από τον Γιαλαμά και ο Βούκσεβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ. Η συνέχεια δεν επιφύλαξε καμία έκπληξη, καθώς οι παίκτες της Παναχαϊκής επαναπαύτηκαν στο τέρμα που είχαν ήδη πετύχει και απλώς περίμεναν τη λήξη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιαλαμάς (58' Νικολούδης), Χάβος, Καρυπίδης, Μεσέρδης, Παναγιωτίδης (65' Μουτίδης), Πάττας, Χατζηνικολάου, Καραπέτσας (62' Τσιφούτης), Πάβλικ, Τραγιάννης, Αντεμάρ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Β. Βλάχος): Μπαλτιμάς, Ιωάννου, Κοπερτίνο (65' Κορδονούρης), Ταξιάρχης, Λιγνός, Σολάκης (75' Γιοβάνοβιτς), Βούκσεβιτς, Επαλέ (46' Γκουζιώτης), Κατσουράνης, Κωστής, Βαβίλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ