Πέμπτη 10 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΠΕΡΓΙΑ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Στον αγώνα μαζί με τους εργάτες

Σήμερα, μέρα πανελλαδικής κινητοποίησης για τις ταξικές δυνάμεις, οι Επιτροπές Αγώνα του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών προχωρούν σε πολύμορφες κινητοποιήσεις. Θα γίνουν παρεμβάσεις για τη δωρεάν μετακίνηση από την Επιτροπή Αγώνα ΣΕΛΕΤΕ στο σταθμό «Ειρήνη», από τις Επιτροπές Αγώνα Φιλοσοφικής Σχολής, ΕΜΠ, Φυσικομαθηματικής, Ιατρικής στους σταθμούς «Κατεχάκη» και στις στάσεις των λεωφορείων γύρω από τις σχολές, από την Επιτροπή Αγώνα Πανεπιστημίου Πειραιά στο σταθμό «Πειραιά» και από τις Επιτροπές Αγώνα ΤΕΙ Αθήνας και ΤΕΙ Πειραιά στους σταθμούς «Μεταξουργείο» και «Αιγάλεω».

Επίσης, οι Επιτροπές Αγώνα της Νομικής (ΝΟΠΕ) και της Φυσικομαθηματικής θα κάνουν κινητοποίηση στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθήνας, οι Επιτροπές Αγώνα της Γεωπονικής στον Ειδικό Λογαριασμό της Σχολής, η Επιτροπή Αγώνα του Παντείου στον πρύτανη του Παντείου, για να δοθούν τα συγγράμματα στους φοιτητές.

Κινητοποιήσεις θα γίνουν και στη Χαλκίδα, στη Λαμία, στη Λιβαδειά και την Αμφισσα από τις δυνάμεις του ΜΑΣ και τα Συντονιστικά Αγώνα Σχολείων Χαλκίδας και Λαμίας. Στη Χαλκίδα θα γίνει παρέμβαση για τη δωρεάν μετακίνηση στα αστικά λεωφορεία. Οι δυνάμεις του ΜΑΣ θα κάνουν κινητοποίηση στο Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ. Στη Λαμία, στη Λειβαδειά και την Αμφισσα θα γίνουν εξορμήσεις σε εργοστάσια, νοσοκομεία, σχολεία κ.α.

Ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ (ΣΥΣΔΙΕΚ) καλεί σε συμμετοχή στις σημερινές πολύμορφες κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ