Σάββατο 5 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Ζήτησαν να επαναπροσληφθούν οι συμβασιούχοι

Την επαναπρόσληψη και μονιμοποίηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις των 14 εργαζομένων συμβασιούχων από την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου, ζήτησαν κατά την προχτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού, οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ, εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Επίσης, ζήτησαν από το Δημοτικό Συμβούλιο να μη συναινέσει και να εμποδίσει με κάθε τρόπο η διοίκηση του δήμου τις συγχωνεύσεις των σχολείων που προωθεί το υπουργείο Παιδείας. Αυτό τόνισαν, θα έχει ως αποτέλεσμα κλείσιμο σχολείων, υπεράριθμες σχολικές τάξεις των 25 και 30 μαθητών, δηλαδή μεγαλύτερη υποβάθμιση, ταξική κατηγοριοποίηση της εκπαίδευσης. Επίσης, ζήτησαν να λυθεί άμεσα το σοβαρό πρόβλημα της θέρμανσης σε παιδικούς σταθμούς, όπου δεν έχουν πετρέλαιο.

Η δημοτική αρχή που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ στον Κορυδαλλό, εναρμονισμένη πλήρως με την κυρίαρχη πολιτική, στο ζήτημα των απολύσεων σχολίασε μόνο ότι οι απολύσεις δεν είναι 14 αλλά 12, απέφυγε να πάρει θέση στο σοβαρό ζήτημα των συγχωνεύσεων των σχολείων, ενώ για το γεγονός ότι παιδικοί σταθμοί δεν έχουν πετρέλαιο, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος είπε ότι πρόκειται «για ένα ζητηματάκι που έδωσε εντολή να λυθεί»!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ