Σάββατο 8 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Χωρίς στόχο αλλά με προβλήματα

Χωρίς ουσιαστικό στόχο, αφού ήδη έχει αποκλειστεί, αλλά με ένα βουνό προβλήματα ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Κυριακή στη Σερβία με αντίπαλο την Παρτιζάν Βελιγραδίου για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι τρεις προηγούμενες ήττες των «ερυθρολεύκων» τους έχουν φέρει πλέον εκτός στόχων και το ζητούμενο είναι η αξιοπρεπής εμφάνιση κόντρα στη σερβική ομάδα. Ωστόσο εκείνο που προέχει για τους παίκτες του Ολυμπιακού είναι η λύση στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας των οφειλών από τη διοίκηση του συλλόγου. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκαθάρισαν προς τους διοικούντες ότι θα μετέχουν σε κάθε αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μέχρι το τέλος του Γενάρη και μετά θα ξεκινήσουν απεργία διαρκείας εάν δεν υπάρξει κάποιο «φως» στα προβλήματά τους.

Η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών. Αναλυτικά οι αγώνες:

ΣΑΒΒΑΤΟ: (ΝΟΒ, 16.00) Βουλιαγμένη - Λάρισα, (Ποσειδώνιο, 18.00) ΠΑΟΚ - Καλαμάκι, (Νέας Σμύρνης, 19.00) Πανιώνιος - Παναθηναϊκός, («Αντ. Πεπανός», 19.00) ΝΟ Πατρών - Παλ. Φάληρο. ΚΥΡΙΑΚΗ: (Ιωνικό, 17.00) Χίος - ΝΕ Πατρών. Τετάρτη 12/1: (Πειραιά, 19.30) Ολυμπιακός - Εθνικός.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ