ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΛΟΝΔΙΝΟ.-- Στο πιο σύντομο ανέκδοτο έχει εξελιχθεί το ζήτημα της «ασφάλειας των τροφίμων» καθώς το νέο διατροφικό σκάνδαλο με τα μολυσμένα με διοξίνη αυγά, πουλερικά και χοιρινά, που ξέσπασε προ ημερών στη Γερμανία, πέρασε τα σύνορα όπως και εν πολλοίς αναμενόταν. Μετά την Ολλανδία, μολυσμένα με διοξίνη αυγά έχουν εισαχθεί και στη Βρετανία, ανέφερε χτες το βρετανικό δίκτυο BBC, τονίζοντας ότι αφορά κυρίως επεξεργασμένες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή φαγητών, όπως μαγιονέζα και ζυμαρικά. Ευρωπαίοι ειδικοί τονίζουν ότι η Βρετανία έχει δεχθεί 14 τόνους αβγών, αλλά τονίζουν ότι ο κίνδυνος για την ανθρώπινη υγεία είναι πολύ μικρός... μπροστά στο κέρδος προφανώς....