Σάββατο 8 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
«Μαγνήτης» το ΟΑΚΑ

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αρη συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα αυτής της αγωνιστικής

Motion Team

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αρη συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα αυτής της αγωνιστικής
Στο Ολυμπιακό Στάδιο θα γίνει το σπουδαιότερο ματς της 17ης αγωνιστικής που αρχίζει σήμερα με δύο αναμετρήσεις.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Αρη σε ένα ματς που αναμένεται να τραβήξει το βλέμμα των φιλάθλων. Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη στην Ξάνθη έχουν ανεβασμένο ηθικό και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τονίζει: «Η εκτός έδρας επιτυχία σε μια γερή έδρα μας έχει δώσει αυτοπεποίθηση και νομίζω ότι παρότι θα παίξουμε τον αγώνα χωρίς φιλάθλους θα φτάσουμε στη νίκη. Είναι ντεζαβαντάζ ότι το γήπεδο θα είναι άδειο, όμως από εμάς εξαρτάται η έκβαση του ματς».

Από την πλευρά του ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ, κόουτς των «κιτρινόμαυρων», είναι πεπεισμένος ότι το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα: «Σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως δεν τον φοβόμαστε. Αν παίξουμε με το πλάνο που πρέπει όλα είναι πιθανά. Ασφαλώς η απουσία κόσμου, θεωρητικά είναι υπέρ μας».

Νωρίτερα στην Καβάλα η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει την ουραγό Λάρισα που ψάχνει απεγνωσμένα το καλό αποτέλεσμα που θα της δώσει ανάσα... ζωής ώστε να μείνει στην κατηγορία.

Από το αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζει το παιχνίδι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού στην Κέρκυρα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε: «Πάντα κάθε ματς μακριά από το Καραϊσκάκη κρύβει περισσότερες δυσκολίες. Αν πιάσουμε καλή απόδοση θα πάρουμε τη νίκη που είναι ο πρωταρχικός μας σκοπός».

Φειδωλός ο πρώην «ερυθρόλευκος» Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τόνισε: «Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός όμως αυτό πρέπει να φανεί μέσα στο γήπεδο».

Η ΑΕΚ των προβλημάτων έχει επικίνδυνη έξοδο στις Σέρρες, ενώ ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: Καβάλα - Λάρισα (17.15, ΝΟΒΑΣΠΟΡ 2), Παναθηναϊκός - Αρης (19.30, ΝΟΒΑΣΠΟΡ 1). ΑΥΡΙΟ: Ηρακλής - Ατρόμητος (15.00, ΝΟΒΑΣΠΟΡ 2), Εργοτέλης - Ολυμπιακός Βόλου (15.00, ΝΟΒΑΣΠΟΡ 3), Πανιώνιος - Ξάνθη (15.00, ΝΟΒΑΣΠΟΡ 4), ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης (17.15, ΝΟΒΑΣΠΟΡ 2), Πανσερραϊκός - ΑΕΚ (17.15, ΝΟΒΑΣΠΟΡ 3), Κέρκυρα - Ολυμπιακός (19.30, ΝΟΒΑΣΠΟΡ 2).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ