Σάββατο 8 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
«Μύλος» με Τζιμπούρ

Σε πόλεμο χαρακωμάτων (και εντυπώσεων) επιδίδονται πλέον Τζιμπούρ και ΑΕΚ, με την κατάληξη - τουλάχιστον με τα ως τώρα δεδομένα - να δείχνει επίλυση των διαφορών (εκτός από τα αθλητικά) και στα πολιτικά δικαστήρια.

Ο παίχτης και ο νομικός εκπρόσωπός του χαρακτηρίζουν το επεισόδιο με τον Χιμένεθ «στημένο», κάνουν λόγο για μεγάλες (σε χρονικό διάστημα και χρηματικό ύψος) οφειλές της ΠΑΕ στον Αλγερινό και - μεταξύ άλλων - για «προσβολή και μείωση της προσωπικότητάς του».

Από την πλευρά της η ΠΑΕ χαρακτηρίζει αστείο τον ισχυρισμό περί στημένου, υποστηρίζει ότι οφείλει μόνο μια δόση συμβολαίου, κάνει λόγο για σκόπιμη διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων, κακοήθη και συκοφαντική συμπεριφορά του παίχτη.

Χτες η πλευρά του Τζιμπούρ ισχυρίστηκε πως - όταν πήγε για προπόνηση - υπήρξε φραστικό επεισόδιο (κατά του ποδοσφαιριστή) από Αδαμίδη, Δημητριάδη. Η «κιτρινόμαυρη» πλευρά το αρνείται κατηγορηματικά, υποστηρίζει ότι υπήρξε μόνο ένας διάλογος και αποδίδει το θέμα σε νομικούς ελιγμούς από το δικηγόρο του παίκτη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ