Τρίτη 7 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΤΡΑ
Καθημερινή διαρκής δράση

Από την κινητοποίηση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, στην Πάτρα
Από την κινητοποίηση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, στην Πάτρα
Καθημερινή είναι η δράση των Επιτροπών Αγώνα του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, στην Πάτρα, μπροστά στην απεργία, στις 15 Δεκέμβρη.

Την περασμένη Πέμπτη, οι Επιτροπές Αγώνα έκαναν κινητοποίηση ενάντια στο νέο νόμο - πλαίσιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση. Απέκλεισαν για περίπου μια ώρα τους δρόμους, στην περιοχή της πλατείας Αγίας Σοφίας, σε φοιτητογειτονιά της Πάτρας.

Από σήμερα και μέχρι την παραμονή της απεργίας, οι Επιτροπές Αγώνα του ΜΑΣ στην Πάτρα οργανώνουν καθημερινές εξορμήσεις και περιοδείες σε σχολές, εργασιακούς χώρους και γειτονιές. Ετσι, οι επιτροπές αγώνα της Ιατρικής, Φαρμακευτικής και της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας - Πρόνοιας του ΤΕΙ οργανώνουν εξορμήσεις στα πρωινά και απογευματινά ιατρεία του πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο Ρίο, αλλά και σε ιδιωτικά ιατρεία της Πάτρας. Οι επιτροπές αγώνα παιδαγωγικών σχολών και φυσικομαθηματικής οργανώνουν εξορμήσεις σε φροντιστήρια της πόλης, οι επιτροπές αγώνα Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων κ.ά. οργανώνουν εξορμήσεις στον ΟΤΕ, στην υπηρεσία 11888 και άλλους συναφείς χώρους και οι υπόλοιπες επιτροπές αγώνα εξορμήσεις σε κεντρικές καφετέριες και γειτονιές της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ