Πέμπτη 28 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΟΡΑ
Υποτονική η κίνηση

Υποτονική ήταν χτες, πρώτη μέρα της επαναλειτουργίας - μετά τις γιορτές της - της αγοράς, ενώ ακόμα πιο υποτονική ήταν η κίνηση στη Βαρβάκειο, όπου ήταν σχεδόν άδεια. Η πρώτη μέρα «αφιερώθηκε» ουσιαστικά στην προμήθεια κρεάτων, αφού έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα. Ωστόσο, οι τιμές στα πλαίσια του ξεπουλήματος των κρεάτων που έχουν μείνει από τα Χριστούγεννα είναι αρκετά πεσμένες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα παραμείνουν χαμηλές, αφού αρχίζει ο νέος «γύρος» της αγοράς των προμηθειών για την Πρωτοχρονιά. Ενδεικτικά οι τιμές των αμνοεριφίων (όσων έχουν απομείνει) κινούνται λίγο παραπάνω από τις 2.000 δραχμές το κιλό, ενώ οι γαλοπούλες έχουν εξαντληθεί. Η κίνηση ωστόσο αναμένεται να ξαναρχίσει από σήμερα και να κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο.

Το ωράριο

Τα κρεοπωλεία: σήμερα και αύριο τα κρεοπωλεία θα είναι ανοιχτά από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, το Σάββατο από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και την Κυριακή από τις 8 το πρωί έως τις 6 το βράδυ. Την Τρίτη 2/1 θα παραμείνουν κλειστά.

Τα σούπερ μάρκετ: σήμερα και αύριο θα είναι ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, το Σάββατο από τις 8 το πρωί ΄ςως τις 6 το απόγευμα και την Κυριακή θα είναι ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Τα εμπορικά: σήμερα και αύριο θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, το Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και την Κυριακή από τις 9 έως τις 5 το απόγευμα.

Τα αρτοποιεία: την Κυριακή οι καταναλωτές θα πρέπει να προμηθευτούν ψωμί για τρεις μέρες, τη Δευτέρα θα λειτουργούν μόνο για ψήσιμο φαγητών, ενώ την Τρίτη 2 Γενάρη θα είναι κλειστά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ