Τετάρτη 17 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προκαταρκτική εξέταση για τον τραυματισμό γυναίκας

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης αποφάσισε αργά προχτές το βράδυ ο Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου σχετικά με τον τραυματισμό Αμερικανίδας υπηκόου κατά τη διάρκεια επεισοδίων προχτές στην οδό Πατησίων. Ο Εισαγγελέας πήγε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 9.10 το βράδυ της Δευτέρας όπου και ζήτησε την εξέταση του θύματος από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς χτύπησε στο κεφάλι η νεαρή.

Ολα έγιναν αμέσως μετά από πορεία που έγινε προχτές το απόγευμα. Τα μικροεπεισόδια ξεκίνησαν στην αρχή της Πανεπιστημίου μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ και μέσω της παραπάνω οδού μεταφέρθηκαν στην Πατησίων. Στο ύψος της Χαλκοκονδύλη, αστυνομικοί των ομάδων «ΔΙΑΣ» και «Δ» προσπάθησαν να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους με χρήση χειροβομβίδων κρότου - λάμψης.

Τότε, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ορισμένοι από τους αστυνομικούς άρχισαν να χτυπούν τους συγκεντρωμένους και ένας από αυτούς χτύπησε τη νεαρή στο κεφάλι με γκλομπ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει τραυματιστεί στον δεξί κρόταφο. Ο τραυματισμός τής προκάλεσε διάσειση, ενώ δεν υπήρχαν κακώσεις σε άλλα σημεία του σώματός της.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ