Τετάρτη 27 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πανστρατιά δράσης μπροστά στις εκλογές

Ανακοίνωση του Κεντρικού Συμβουλίου της Οργάνωσης

Το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο της έκτακτης έκδοσης του «Οδηγητή»
Το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο της έκτακτης έκδοσης του «Οδηγητή»
Πλατιά μαζική εξόρμηση μπροστά στις εκλογές διοργανώνει η ΚΝΕ, που εξέδωσε μάλιστα και έκτακτη εκλογική έκδοση του «Οδηγητή», η οποία θα διακινηθεί δωρεάν σε χώρους δουλειάς, στα σχολεία και τις σχολές, στις λαϊκές γειτονιές.

Σε σχετική του ανακοίνωση το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ σημειώνει:

«Η Κομμουνιστική Νεολαίας Ελλάδας, πρωτοστατώντας στο κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, ξεκινά μια πλατιά, μαζική εξόρμηση στη νεολαία με το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και το κουπόνι του ΚΚΕ στο χέρι.

Γι' αυτό το λόγο κυκλοφορεί έκτακτη εκλογική έκδοση του "Οδηγητή", της εφημερίδας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, που θα διακινηθεί πλατιά, δωρεάν, σε χώρους δουλειάς, στα σχολεία και τις σχολές, στις λαϊκές γειτονιές.

Καλούμε σε πανστρατιά δράσης τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ. Καλούμε τους νέους που συναντηθήκαμε στους απεργιακούς αγώνες, στο Φεστιβάλ μας, στα μαθητικά συμβούλια, στις επιτροπές αγώνα, στις σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ να πάρουν μέρος μαζί με τους νέους κομμουνιστές.

Την Κυριακή 31/10, με τον "Ριζοσπάστη" και το ψηφοδέλτιο έχουμε το καθήκον να απαντήσουμε στο φόβο και την επιχείρηση εκβιασμού από την κυβέρνηση.

Να απαντήσουμε έμπρακτα στην επιχείρηση αποσιώπησης και φίμωσης της δράσης του ΚΚΕ και τον χυδαίο αντικομμουνισμό από τα MME του μεγάλου κεφαλαίου».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ