Κυριακή 24 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ανακοίνωσε τη μετάθεση της μεταγραφικής περιόδου των σκακιστών για το 2010, στο χρονικό διάστημα 15 με 30 Νοέμβρη. Η μετάθεση οριστικοποιήθηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ της 9-10-2010, όπου συζητήθηκε και αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία - για οικονομικούς λόγους - και η μείωση του αριθμού των σκακιερών από 12 σε 8 για το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής και τους Προκριματικούς Ομίλους. Συγκεκριμένα η νέα σύνθεση περιλαμβάνει: 3 γενικές σκακιέρες και από 1 σκακιέρα στις κατηγορίες Γυναικών, Παμπαίδων - Κορασίδων μέχρι 12 ετών, Εφήβων - Νεανίδων μέχρι 18, Κορασίδων μέχρι 16 και Νεανίδων μέχρι 18 ετών.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ το πρωί με το δεύτερο γύρο το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα «Σπύρος Μπίκος 2010». Συμμετέχουν 97 σκακιστικοί σύλλογοι από την Αττική χωρισμένοι σε 3 ομίλους. Κάθε σύλλογος αγωνίζεται σε 8 σκακιέρες και οι αγωνιστικές Κυριακές θα είναι 7 μέχρι 28 Νοέμβρη.

Μερικές συναντήσεις της περασμένης Κυριακής από τον Α' όμιλο: ΣΟ Καλλιθέας Α' - ΣΟ Ηλιούπολης Α', ΠΣ Περιστερίου Α' - ΣΟ Αιγάλεω Α', Πειραϊκός ΟΣ Α' - ΑΟ «Ζήνων» Γλυφάδας, ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας Α' - 3 Αστέρες.

ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ της κατηγορίας κάτω των 8 ετών, μετά τον 4ο γύρο είχαν προηγηθεί οι ομάδες: 1. ΔΗΚΕΠ Ανω Λιοσίων 8 π., 2. Πειραϊκός ΟΣ 7 π., 3. ΣΟ Αιγάλεω Α', Φυσιολάτρης Νίκαιας και ΑΟ Πεύκης από 6 πόντους, Αίγλη Παπάγου 5 π. και ακολουθούσαν 7 ομάδες με 4 πόντους. Συμμετείχαν 19 ομάδες.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ