Παρασκευή 15 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

Στη μνήμη του Πουλικαράκου Βασίλη, ο αδερφός του Τάκης προσφέρει 1.000 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Υγείας Αιγίου, σαν 1η δόση.

Ο ναυτεργάτης Νικόλας Γιόμελος, στη μνήμη των δολοφονημένων κομμουνιστών Λεοντάρα και Γεωργούλη, απ' τη Συκιάδα, προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 1.000 ευρώ, μέσω της ΚΟ Χίου.

Φίλος του ΚΚΕ, στην μνήμη των αγωνιστών απ' το θολό ποτάμι, προσφέρει 1.000 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Χίου.

Ο Νίκος Κιρκινέζης, στη μνήμη των συντρόφων, Νίκου Ζαχαριάδη και Χαρίλαου Φλωράκη, προσφέρει, μέσω της ΚΟ Χίου, 500 ευρώ στο ΚΚΕ.

Οπαδός του Κόμματος, στη μνήμη του εκτελεσθέντα το '48, Δ. Ψιακή, προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Χίου.

Οι Γιάννης και Γιώργης Αμπαζής, στη μνήμη του εκτελεσθέντα από τους Γερμανούς την 1η Μάη του '44 στην Καισαριανή, μέσω της ΚΟ Χίου προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ.

Ο Πέτρος Γεωργακούδης στη μνήμη του Μακρονησιώτη πατέρα του, Κώστα, προσφέρει, μέσω της ΚΟ Χίου, 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ο Αρίστος Καμαρινός, στη μνήμη όλων των νεκρών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης.

Η Θεοδώρα Καρβέλη στη μνήμη του συζύγου της ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΚΑΡΒΕΛΗ, αντί για χρονιάτικο μνημόσυνο, προσφέρει 250 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ερινεού Αχαΐας, στο Κόμμα που τα ιδανικά του υπηρέτησε σ' όλη του τη ζωή.

Στη μνήμη του αγαπημένου μου και ευγενικού εξαδέλφου ΓΙΩΡΓΟΥ Ξ., που τον αποχαιρετίσαμε πριν λίγες μέρες, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Γυθείου, για την οικονομική εξόρμηση. Κατερίνα Σαραντάκου

Στην μνήμη του πατέρα μου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ και της μητέρας μου ΑΝΤΙΟΠΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου. Ο γιος τους Παναγιώτης Ελευθεριάδης.

Στη μνήμη του αδελφού μου ΗΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, σταθερού φίλου του ΚΚΕ, με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό του, προσφέρω στη ΚΟΒ Χαλικιδόνας Κιλικιάνων 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ. Λάζαρος Κωνσταντινίδης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ