Παρασκευή 15 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Συγκέντρωση τεχνικών ραδιοφώνου

Τη συμπαράστασή του εκφράζει το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ

Σε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας προχώρησαν χτες τεχνικοί του ραδιοφώνου, με απόφαση του ΔΣ της Ενωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ).

Το ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ και ΜΜΕ με ανακοίνωσή του συμπαραστέκεται στους συναδέλφους τεχνικούς ραδιοφώνου που διαμαρτύρονται για την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει προηγούμενη διαιτητική απόφαση του ΟΜΕΔ που προέβλεπε αυξήσεις για το 2010 και να την αντικαταστήσει με άλλη που απαγορεύει οποιαδήποτε αύξηση.

«Πρόκειται για απόφαση που στηρίζεται στο νόμο 3871/2010 και απαγορεύει επί της ουσίας κάθε "αύξηση" πάνω απ' αυτή που προβλέπει η ΕΓΣΣΕ, υπονομεύοντας ταυτόχρονα τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και ενισχύοντας την αδιαλλαξία της εργοδοσίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους να ξεφύγουν από τη δαγκάνα της ΕΓΣΣΕ και τη φάκα του νόμου για τον ΟΜΕΔ, να επιβάλουν με την ανυποχώρητη πάλη τους ικανοποιητικές κλαδικές συμβάσεις με ουσιαστικές αυξήσεις! Τους καλεί, δε, να απορρίψουν τις πολιτικές του κεφαλαίου, της κυβέρνησης, της ΕΕ και να επιβάλουν δυναμικά το δίκιο τους. «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!», τονίζεται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ