Πέμπτη 7 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Βουτιά στα προβλήματα

Πραγματοποιήθηκε χτες η κλήρωση της Α1 πόλο των ανδρών, σε μια περίοδο που αναμένεται να είναι η χειρότερη των τελευταίων ετών, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ομάδες. Αλλωστε, εκτός από την περίπτωση του Ολυμπιακού, όπου προχτές οι παίκτες κατέβηκαν σε αποχή εξαιτίας οφειλών της διοίκησης από την προηγούμενη χρονιά, λίγο πολύ στην ίδια κατάσταση είναι και άλλα σωματεία.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Κολυμβητικης Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με τη συμπεριφορά της Πολιτείας τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Θέλουν να αφανίσουν τον αθλητισμό. Το 2012 στο Λονδίνο θα μαζέψουμε κάποιους αθλητές και θα πάμε, χωρίς σημαντικές ελπίδες διάκρισης. Το 2016 στη Βραζιλία, όμως, θα στείλουμε μόνο άλογα για την ιππασία, χωρίς τους αναβάτες!».

  • Κατά τα άλλα στις 6 Νοέμβρη θα αρχίσει το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών και η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 30 Απρίλη ή 7 Μάη ενώ φέτος στα πλέι οφ θα μετέχουν οι πρώτες τέσσερις ομάδες της κανονικής περιόδου και όχι οι έξι που ίσχυε μέχρι τώρα. Από το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Βουλιαγμένης με τον Πανιώνιο και της Χίου με τον ΠΑΟΚ. Το υπόλοιπο πρόγραμμα: Εθνικός - ΝΕ Πατρών, Παλαιό Φάληρο - Παναθηναϊκός , Λάρισα - ΝΟ Καλαμακίου, ΝΟΠ - Ολυμπιακός.
  • Στις 20 Νοέμβρη θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών με το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής να είναι: Εθνικός - Ρέθυμνο, ΝΕ Πατρών - Ηρακλής, Βουλιαγμένης - Νηρέας Χαλανδρίου Πανιώνιος - Ολυμπιακός.
  • Στις 8 Δεκέμβρη θα διεξαχθεί η Α' φάση του Κυπέλλου όπου μετέχουν και τέσσερις ομάδες της Α1 με την αναμέτρηση Καλαμάκι - Εθνικός να είναι αυτή που ξεχωρίζει. Τα υπόλοιπα παιχνίδια (που είναι νοκ αουτ) είναι: Αργοστόλι - Ποσειδώνας Ιλισίων, Περιστέρι - Ηρακλής, ΟΥΚ Βόλου - Κέρκυρα, Καλαμάκι - Εθνικός, ΟΦΗ - Ηλυσιακός, Αγιος Νικόλαος - Χίος, ΝΕΠ - Χανιά, Γλυφάδα - Τρίτων Αμαρουσίου.
  • Για τη Βαρκελώνη αναχωρεί σήμερα η Βουλιαγμένη όπου από αύριο μπαίνει στη μάχη του 5ου ομίλου για τα προκριματικά της φετινής Ευρωλίγκα με αντιπάλους τις Μπαρτσελόνα, Σαβόνα και Μπούντβα.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ