Τρίτη 31 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ»
Με αμείωτη ένταση η οικονομική εξόρμηση

Ανακοίνωση - κάλεσμα του ΔΣ του Ιδρύματος προς φίλους, συναγωνιστές και συντρόφους να συνεχίσουν ως τη λήξη της εξόρμησης, στο δίμηνο Σεπτέμβρη - Οκτώβρη 2010

Με ένταση των προσπαθειών των φίλων, συναγωνιστών και συντρόφων συνεχίζεται η χρονιάτικη οικονομική εξόρμηση του ιδρύματος περίθαλψης ηλικιωμένων αγωνιστών «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ», που άρχισε πριν δύο μήνες και θα ολοκληρωθεί στο δίμηνο Σεπτέμβρη - Οκτώβρη 2010. Οπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του, «"Το Σπίτι του Αγωνιστή", για την ίδρυση και λειτουργία του οποίου όλοι νιώθουμε χαρά και ικανοποίηση, δεν αποτελεί κερδοσκοπική επιδίωξη και - γι' αυτό - στηρίζεται στη φροντίδα και τις θυσίες όλων μας. Και, ήδη, στις όμορφες εγκαταστάσεις του (Ομήρου 35 στο Μπραχάμι - Αγ. Δημήτριο Αττικής) φιλοξενήθηκαν και φιλοξενούνται δεκάδες αγωνιστές της Εθνικής μας Αντίστασης, του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και των κοινωνικών αγώνων του λαού μας».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος απευθύνεται σε κάθε σύντροφο και συντρόφισσα, τους συναγωνιστές και φίλους που κατανοούν αυτήν την ανάγκη και μπορούν να συμβάλουν προσωπικά. Τους καλεί να βοηθήσουν στην οικονομική ενίσχυση για το «ΣΠΙΤΙ» ως το τέλος της φετινής εξόρμησης.

«Κάθε προσφορά, άσχετα από το μέγεθος, είναι ευπρόσδεκτη», σημειώνεται χαρακτηριστικά και προστίθεται: «Πλήρη επιτυχία της εξόρμησης θ' αποτελέσει η πρόθυμη προσφορά 1.500, τουλάχιστον, φίλων του Ιδρύματος "Το Σπίτι του Αγωνιστή", σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίοι θα καλύπτουν σε ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ - και όσο το μπορούν - τα λειτουργικά έξοδα του Ιδρύματος με προσφορά 100 ευρώ κάθε χρόνο. Με την επιτυχία αυτού του στόχου εξασφαλίζονται, άμεσα και προοπτικά, οι ανάγκες λειτουργίας, βελτίωσης και επέκτασης των στόχων που υπηρετεί συνολικά το ΙΔΡΥΜΑ».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση επισημαίνει: «Ηδη, θετικά ανταποκρίθηκαν στην έκκληση αυτή πρώτα τα μέλη του ΔΣ του Ιδρύματος (όλοι εθελοντές), το προσωπικό του Ιδρύματος, ακόμα και όσοι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα. Θετική συμβολή εκδηλώθηκε από πολλούς συναγωνιστές, συντρόφους, φίλους και φίλες τους οποίους το ΔΣ ευχαριστεί θερμά γι' αυτήν τη συμπαράσταση, που, όμως, πρέπει να ολοκληρωθεί στο επόμενο διάστημα».

Για συμμετοχή και καταθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι απευθύνονται:

1. Στο «ΣΠΙΤΙ του ΑΓΩΝΙΣΤΗ» (Ομήρου 35, Αγ. Δημήτριος - τέρμα του μετρό. Τηλέφωνα: 2109769036 και 2109738417. Φαξ, για τυχόν δημοσίευση των προσφορών: 2109738764).

2. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς:

α) Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας: 040/768014-73

β) Τράπεζα Πειραιώς: 5023-048023-175.

3. Στον ταμία του Ιδρύματος (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος, γραφεία της ΠΟΛ, τηλ.: 2103810081).

Καλούνται, ιδιαίτερα, να βοηθήσουν στην οικονομική εξόρμηση τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και των άλλων αντιστασιακών οργανώσεων, όπως και κάθε φίλος, φίλη και συναγωνιστές, καταλήγει η ανακοίνωση του ΔΣ του Ιδρύματος «Σπίτι του Αγωνιστή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ