Τρίτη 27 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις και περιοδείες

-- Σήμερα Τρίτη 27 Ιούλη, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης Σωτήρης Ζαριανόπουλος, στις 8 π.μ., θα περιοδεύσει στην Υπηρεσία Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και στις 10 π.μ., θα συναντηθεί με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής για να ενημερωθεί για τα ζητήματα των παιδικών σταθμών του δήμου. Αύριο, Τετάρτη 28 Ιούλη, ο Σ. Ζαριανόπουλος, στις 7.30 π.μ., θα περιοδεύσει στο εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ στη Δελφών και στις 9 π.μ., θα περιοδεύσει στα ΚΕΠ (Δελφών), στην Εφορία και σε υπηρεσίες της περιοχής.

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» στη Χαλκίδα, καλεί σε συγκέντρωση - ομιλία, σήμερα Τρίτη 27 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ. στο δημαρχείο Βασιλικού με ομιλητή τον Βαγγέλη Σταματούκο, υποψήφιο δήμαρχο του δήμου Χαλκίδας.

-- Εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις - Λαϊκή Αντεπίθεση και η μάχη των τοπικών εκλογών» διοργανώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» για το Δήμο Χανίων, την Πέμπτη 29 Ιούλη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 8.30 το βράδυ με ομιλητές τον Στέλιο Ορφανό, υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης και το Νίκο Παπαντωνάκη, υποψήφιο δήμαρχο Χανίων.

- Η ΚΟ Καρύστου του ΚΚΕ, καλεί σε συγκέντρωση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - το σχέδιο "Καλλικράτης" - οι θέσεις του ΚΚΕ» την Παρασκευή 30 Ιούλη, στις 9.30 το βράδυ, στην παραλία. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ