Τρίτη 27 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στους Δήμους Αλμυρού, Ζαγοράς - Μουρεσίου, Σκιάθου και Σκοπέλου, παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ. Υπενθυμίζουμε ότι υποψήφιος δήμαρχος Βόλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι ο Απ. Νάνος, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας και βουλευτής Μαγνησίας του Κόμματος.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», που ανακοινώθηκαν χτες, είναι:

  • ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΟΓΚΑΣ, υποψήφιος δήμαρχος Αλμυρού: Γεννήθηκε το 1957 στο Αχίλλειο Αλμυρού. Μέλος της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ. Πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ, ελεύθερος επαγγελματίας. Εχει διατελέσει Γραμματέας στο ΕΚ Αλμυρού και δημοτικός σύμβουλος Αλμυρού. Είναι μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΑΛ.
  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ, υποψήφιος δήμαρχος Ζαγοράς - Μουρεσίου. Γεννήθηκε το 1981 στη Ζαγορά όπου ζει και εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός. Μέλος της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ.
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΤΑΤΗΡΑΣ, υποψήφιος δήμαρχος Σκιάθου. Γεννήθηκε το 1954. Εκπαιδευτικός, στέλεχος του ΚΚΕ. Είναι πρόεδρος του Γεωργικού Συνεταιρισμού Σκιάθου.
  • ΜΑΝΩΛΗΣ ΡΑΜΑΝΤΑΝΗΣ, υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου. Γεννήθηκε το 1952 στη Σκόπελο όπου ζει και εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός. Μέλος του Γραφείου της Κομματικής Οργάνωσης Σκοπέλου. Διετέλεσε μέλος σε διάφορες Επιτροπές του Δήμου καθώς και του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ