Τρίτη 13 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Να προσφέρουμε όλοι στο ΚΚΕ»

Αγαπητέ «Ριζοσπάστη»

Συζητώντας με αγαπητούς συντρόφους /σες, φίλους και φίλες του ΚΚΕ για τα εγκληματικά - αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και των αφεντικών τους της ΕΕ και του ΔΝΤ που παίρνονται με τη στήριξη ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. κατά του λαού μας και των όποιων κατακτήσεων απέμεναν στους εργαζόμενους, ειδικότερα, συζητώντας για τα μέτρα που στόχο έχουν να πλήξουν οικονομικά το ΚΚΕ, καταλήξαμε στο εξής, που καταθέτω ως πρόταση στο Κόμμα:

Αν υπήρχε τρόπος, ο κάθε ψηφοφόρος, φίλος και φίλη του ΚΚΕ, να πληροφορηθούν σχετικά, αλλά και για τη δυνατότητα αντιμετώπισης από το Κόμμα μας των όποιων αρνητικών συνεπειών μεθοδεύουν, με την προσφορά, έστω 10 ευρώ από τον καθένα μας στο Κόμμα. Το μέγα πρόβλημα, καταλήξαμε, είναι να ενημερωθούν γι' αυτά όλοι οι ενδιαφερόμενοι και ο λαός, με επάρκεια, και τότε θα ανταποκριθεί.

Λοιπόν, ξεκίνησα, δοκιμαστικά, σ' αυτήν τη λογική, να θέτω αναλυτικά το θέμα αυτό και συνέχισα αυτήν τη δράση, όσο ο χρόνος μού το επέτρεπε. Και βρίσκω παντού, χωρίς εξαίρεση, ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ! Προϊόν αυτής της προσπάθειας, καταθέτω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Αμπελοκήπων - Τουρκοβουνίων, το ποσό των 170 ευρώ, συνολικά, που προέρχονται από τους παρακάτω συντρόφους και φίλους:

Κ. Μ. 20 ευρώ, η σύζυγός του Κούλα 10 ευρώ, η Νότα Τσάμη 20 ευρώ, ο Θύμιος Μαυρής 20 ευρώ, ο σ. Λίπεν 30 ευρώ, η Χρυσούλα Καλαμάρα 10 ευρώ, η Α. Π. 10 ευρώ, η Γεωργία Δεληβοριά (στη μνήμη του αξέχαστου συζύγου της σ. ΣΟΦΟΚΛΗ) 50 ευρώ.

Κ. Μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ