Τρίτη 18 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΥΒΟΙΑ: Σε 24ωρη απεργία από σήμερα στις 4 το πρωί προχωρά το σωματείο εργαζομένων στη βιομηχανία τροφίμων «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ - Σουλιώτης» στα Πολιτικά της Εύβοιας, ενάντια στις απολύσεις που ξεκίνησε η εργοδοσία. Μετά τις δύο απολύσεις που έκανε την προηγούμενη βδομάδα, την Παρασκευή έγιναν ακόμα τέσσερις. Το σωματείο τις χαρακτηρίζει αδικαιολόγητες και τρομοκρατικές, προκειμένου να δεχτεί την εφαρμογή τετραήμερης εργασίας.

ΚΕΠ: 48ωρη απεργία - χτες και σήμερα - έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, με ζήτημα αιχμής τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

«ΙΡΙΔΑ»: Κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι και γονείς των παιδιών με αναπηρίες του μοναδικού στη χώρα κέντρου για την εκπαίδευση και φροντίδα παιδιών με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, «Ιριδα». Το Κέντρο έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο, αφού το τελευταίο διάστημα έχει σταματήσει η χρηματοδότησή του από κράτος. Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι για τέσσερις μήνες, ενώ τα χρέη του Κέντρου ανέρχονται σε 200.000 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ