Σάββατο 9 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Αυτοί που κυκλοφορούν με «Mercedes»...

«Προωθείται από το 2011 η σταδιακή αναπροσαρμογή της εισφοράς των ασφαλισμένων του ΟΓΑ από 1,5% που είναι σήμερα στο 2,5% επί του ποσού της ασφαλιστικής κατηγορίας που έχει επιλέξει ο ασφαλισμένος. Επίσης σχεδιάζεται η σταδιακή αναπροσαρμογή της εισφοράς των συνταξιούχων από 4% σε 5% (...) για τα έτη 2011 και 2012 οι στόχοι του υπουργείου είναι (...) η παρέμβαση στον κλάδο υγείας του ΟΓΑ με στόχο να μειωθεί η χρηματοδότησή του από τον κρατικό προϋπολογισμό» (το θέμα στα ΝΕΑ).

Η υπεύθυνη «αριστερά»...

«Η μεγάλη είδηση αναμένεται από ιστορικό στέλεχος της παράταξης (...) ετοιμάζει παρέμβαση με την οποία θα ζητά από το κόμμα του (ΣΥΝ) να στηρίξει τα σκληρά μέτρα που απαιτούνται για να βγει η χώρα από τη δημοσιονομική κρίση» (το θέμα στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

...και ο «αγροτουρισμός»

«Το ελικόπτερο πετά κοντά στις ψηλότερες κορυφές του Oλύμπου και αιωρείται σε απόσταση λιγότερη του ενός μέτρου από το έδαφος, σε ένα πλάτωμα της "κατοικίας των θεών", χωρίς τα "πέδιλά" του να ακουμπούν στο χιόνι. Aντί αυτών, θα πατήσουν τα χιονοπέδιλα των σκιέρ που μεταφέρει, οι οποίοι πηδούν από το ελικόπτερο και ετοιμάζονται για μια V.I.P. εμπειρία heliskiing (σκι με ελικόπτερο) που θα τους μείνει αξέχαστη. Eχοντας πληρώσει γι' αυτό έως και 9.500 ευρώ ο καθένας, οι λάτρεις των χειμερινών extreme sports θα κατέβουν με τα χιονοπέδιλά τους ή με snowboard απάτητες πλαγιές πολλών εκατοντάδων μέτρων, θα γευτούν το κολατσιό τους με κονιάκ και θα κατέβουν στο ελικοδρόμιο, από όπου θα τους παραλάβει ξανά το ελικόπτερο για να τους μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο τους» (το θέμα στο ΕΘΝΟΣ).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ