Σάββατο 9 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αντανακλά το κύρος του Κόμματος στην εργατιά

Κατά 110% έχει καλύψει το πλάνο της η Αχτίδα Βιομηχανίας της ΚΟΑ του ΚΚΕ

Με πείσμα και αποφασιστικότητα, οι Κομματικές Οργανώσεις εντείνουν τη δράση τους για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, που ολοκληρώνεται στο τέλος του Γενάρη. Το γεγονός ότι ήδη καταγράφονται Κομματικές Οργανώσεις που έχουν υπερκαλύψει τα πλάνα τους και άλλες που βρίσκονται σε τροχιά κάλυψης των πλάνων, αναδεικνύει τις δυνατότητες που υπάρχουν για την επιτυχία της εξόρμησης και επιβεβαιώνει τους ισχυρούς δεσμούς του Κόμματος με τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία, το κύρος της πολιτικής του ΚΚΕ στο λαό.

Την αποφασιστικότητα με την οποία εντείνει τη δουλειά της για την οικονομική εξόρμηση η Αχτίδα Βιομηχανίας της ΚΟΑ του ΚΚΕ, υπογραμμίζει στον «Ρ» ο Δημήτρης Κυπραίος, μέλος του Γραφείου της Αχτιδικής Επιτροπής. Οπως σημειώνει, «η Αχτίδα Βιομηχανίας έχει καλύψει κατά 110% το πλάνο της Οικονομικής Εξόρμησης από τον πρώτο μήνα κιόλας κι αυτό είναι θετικό γεγονός για την Αχτίδα και για όλο το Κόμμα. Αντανακλά το κύρος του Κόμματος μέσα κυρίως στους εργαζόμενους, στα εργοστάσια και στους κλάδους παραγωγής. Μας δίνει δύναμη και κουράγιο, ώστε τις επόμενες μέρες να συμβάλουμε σαν Οργάνωση για τη μεγαλύτερη υπερκάλυψη του πλάνου της Αχτίδας, συμβάλλοντας και στην κάλυψη του πλάνου της ΚΟΑ.

Η κάλυψη του πλάνου έχει να κάνει με την ένταση της πολιτικής δουλειάς στους κλάδους, μέσα στους εργαζόμενους, με την προσπάθεια που κάνει η Κομματική Οργάνωση να προβάλλει τη στρατηγική του Κόμματος, την πολιτική του διέξοδο, καθώς και με τη συμβολή της Κομματικής Οργάνωσης στην ανάπτυξη της πάλης των εργαζομένων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και τις πολιτικές που προωθούνται αυτό το διάστημα από την κυβέρνηση και το κεφάλαιο. Ακόμα, έχει να κάνει και με το ότι το Κόμμα βγαίνει αυτό το διάστημα με πιο ισχυρές δυνάμεις στους εργαζόμενους και με αυξημένο το κύρος του για την πολιτική του. Αυτό είναι που φέρνει και τα αποτελέσματα και στον τομέα της Οικονομικής Εξόρμησης».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ