Τρίτη 10 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΗ
Στον αγώνα μαζί με το ΠΑΜΕ

Στη μάχη για την επιτυχία των συλλαλητηρίων που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 24 Νοέμβρη σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας μπαίνουν οι Γραμματείες του ΠΑΜΕ.

Στην Αθήνα το αγωνιστικό ραντεβού έχει καθοριστεί στις 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια. Με χτεσινή της ανακοίνωση η Γραμματεία Λέσβου του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους του νησιού να οργανώσουν τη δράση τους για τη μαζική και αποφασιστική συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων γίνεται στο συλλαλητήριο που θα ξεκινήσει από την πλατεία Σαπφούς στις 5.30 μ.μ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τις ομοσπονδίες, τα εργατικά κέντρα να απευθυνθούν παντού, σε όλους τους χώρους δουλειάς, σε όλους τους εργαζόμενους για να υπάρξει μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια και να καταδικαστεί η αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική. Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να υποκύψουν στη φάμπρικα του τρόμου που στήνει η κυβέρνηση, την ώρα που ετοιμάζει ένταση της επίθεσης με προτεραιότητα τις εργασιακές σχέσεις, την Κοινωνική Ασφάλιση. Μαζί με το ΠΑΜΕ, μαζί με τα ταξικά συνδικάτα, χρειάζεται τώρα να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να ανακόψουν την αντεργατική φόρα της κυβέρνησης και την επιθετικότητα του κεφαλαίου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ