Σάββατο 31 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις Αντιστασιακών

-- Σήμερα Σάββατο (31.10.09) και ώρα 6 το απόγευμα, στην αίθουσα «Ναπολέων Σουκατζίδης» της Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος), το ΔΣ της ΠΕΑΦΕ στην καθιερωμένη Γιορτή - Δεξίωση για τα μέλη του πολιτιστικού ομίλου της, θα τιμήσει τον ΕΠΟΝίτη Φοίβο Τσέκερη, αρχιτέκτονα και αντιπρόεδρο της ΠΕΑΦΕ και προέδρο του Συνδέσμου Φίλων του Μουσείου της ΕΠΟΝ.

-- Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Τρίπολης διοργανώνει, αύριο Κυριακή 1η Νοέμβρη, ώρα 11 το πρωί, στο Μνημείο του Αϊ - Νικόλα, δίπλα στο στρατόπεδο Τρίπολης, εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους 350 εκτελεσμένους από τα στρατεύματα κατοχής και τους ντόπιους συνεργάτες τους. Το παράρτημα καλεί τους συγγενείς, συναγωνιστές, φίλους και απογόνους να συμμετέχουν μαζικά στην εκδήλωση.

-- Αύριο Κυριακή 1.11.09 και ώρα 6 το απόγευμα, στο Μνημείο για τους νεκρούς της Κατοχής στο Λαύριο, το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Λαυρίου διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους 800 νεκρούς Λαυριώτες από την πείνα την περίοδο της κατοχής.

-- To Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Νέου Κόσμου διοργανώνει, την Κυριακή 1.11.09 και ώρα 10.30 πμ, στον τόπο του μνημείου, πίσω από το ξενοδοχείο ΙNTERCONTINENTAL, εκδήλωση μνήμης για το Μπλόκο του Δουργουτίου από τους Γερμανούς και τους Ταγματασφαλίτες που έγινε στις 9. 8.1944.

-- Επίσης, την Κυριακή 8 Νοέμβρη 2009 και ώρα 11 πμ στον Αϊ-Γιώργη στο Προκόπι Εύβοιας, από το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ, διοργανώνεται εκδήλωση τιμής για τον ΘΥΜΙΟ ΚΑΨΗ (Καπετάν Ανάποδο) και ΓΙΩΡΗ ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟ (Καπετάν Ευβοιώτη), καθώς και για όλους τους ήρωες του ανεξάρτητου Τάγματος Εύβοιας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Από Χαλκίδα θα αναχωρήσει πούλμαν, στις 9.30 πμ, από την πλατεία Αγοράς.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ