Τρίτη 20 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Νίκη πάση θυσία

Ολη η σκέψη του Ολυμπιακού πλέον στρέφεται στο σημερινό αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στο Στάδιο Καραϊσκάκη (21.45 ΜΕΓΚΑ). Οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για να πάρουν τη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου και να κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.

Ο Ζίκο περιμένει με αγωνία να μάθει αν ο Βασίλης Τοροσίδης θα ξεπεράσει το πρόβλημα της ίωσης και θα είναι διαθέσιμος για το ματς, καθώς στο μυαλό του Βραζιλιάνου ο διεθνής παίκτης υπάρχει και ως επιθετική λύση, πίσω από τον Μήτρογλου που με τις απουσίες των Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος φορ της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος έχει κατά νου να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Κριστιάν Λεντέσμα, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικό στην αριστερή πλευρά τον Ζαουάντ Ζαϊρί μετά τη εξαιρετική εμφάνισή του με τον Αστέρα. Αναφερόμενος στον αγώνα ο Ζίκο είπε: «Αμα πάρουμε τη νίκη θα είμαστε κοντά στην πρόκριση. Με την βοήθεια και του κόσμου νομίζω ότι θα το καταφέρουμε». Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Αλκμάαρ θα φιλοξενήσει την Αρσεναλ.

  • Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα: Λίβερπουλ-Λιόν, Ιντερ-Ντιναμό Κιέβου, Στουτγκάρδη-Σεβίλλη, Μπαρτσελόνα-Ρούμπιν Καζάν, Nτέμπρεστσν-Φιορεντίνα, Ρέιντζερς-Ουνιρέα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ