Κυριακή 20 Σεπτέμβρη 2009 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

Ο Π. Α. προσφέρει 6.000 ευρώ στο Κόμμα: «1) Για τις βουλευτικές εκλογές. 2) Για τη διεθνιστική αλληλεγγύη και δράση του ΚΚΕ. 3) Από αγανάκτηση για τη συκοφαντική επίθεση των αστικών ΜΜΕ κατά του ΚΚΕ».

Ο Τριαντάφυλλος Γεροζήσης προσφέρει στο ΚΚΕ 2.000 ευρώ για τις εκλογές.

Ο αντιστασιακός αγωνιστής Παναγιώτης Βαζούρας προσφέρει στο ΚΚΕ, δεύτερη δόση, 1.000 ακόμα ευρώ, για την ενίσχυσή του στον προεκλογικό αγώνα.

Η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Κερατσινίου προσφέρει 3.000 ευρώ οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ για τον προεκλογικό αγώνα, μέσω των ΚΟ Ταμπουριών, Ευγένειας, Αμφιάλης.

Ο Κ. Γ. προσφέρει 1.000 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Τήνου του ΚΚΕ, για καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα και εύχεται καλούς αγώνες στην εργατική τάξη.

Ο παλαίμαχος κομμουνιστής Κλέαρχος Μπαλαρούτσος, 98 χρόνων, προσφέρει στο τιμημένο ΚΚΕ 300 ευρώ, για τα νέα ιδιόκτητα γραφεία της Νεάπολης Θεσσαλονίκης και για τις εκλογές για ισχυρό ΚΚΕ.

Ο Θεοδωρίδης Κυριάκος του Χαρίτωνα προσφέρει, δεύτερη δόση, για την αγορά γραφείων, στη ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ 200 ευρώ.

Ο αντιστασιακός αγωνιστής Κώστας Πεντεδέκας πρόσφερε για την ενίσχυση του προεκλογικού αγώνα του ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Υμηττού.

Συναγωνιστές της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Γαλατσίου, στη μνήμη όλων των αγωνιστών και για τις εκλογικές ανάγκες του ΚΚΕ προσφέρουν, μέσω ΚΟ Γαλατσίου του ΚΚΕ: Η Μαρία Κοτή 190 ευρώ και ο Νώντας Χαϊδεμένος 100 ευρώ.

Ο Χαράλαμπος Μπαρούμης, αντιστασιακός, προσφέρει 30 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ για την εκλογική μάχη, μέσω ΚΟ Φρυγίας - Ζ. Π. Βύρωνα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ