Πέμπτη 16 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ
Συστράτευση με την πολιτική του ΚΚΕ

Στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» περιόδευσε χτες κλιμάκιο της ΚΟΑ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γ. Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος

Συνεχίζεται η πλατιά πολιτική εξόρμηση της ΚΟΑ του ΚΚΕ και των άλλων Κομματικών Οργανώσεων της χώρας με περιοδείες σε τόπους δουλειάς, συσκέψεις και συζητήσεις. Στόχος, η ενημέρωση των εργαζομένων για τα νέα σφοδρά αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα που ήδη προχωρούν αλλά και η συζήτηση για την ανάγκη να οργανωθεί η πάλη, να προχωρήσει με γενναία βήματα η ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος, πραγματοποίησε χτες περιοδεία στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» στην πλατεία Συντάγματος. Η αντιπροσωπεία μοίρασε έντυπο υλικό σχετικό με τις εκτιμήσεις του Κόμματος για τις πρόσφατες ευρωεκλογές, αλλά και για τις θέσεις του ΚΚΕ σχετικά με τις ελεύθερες παραλίες στο Λεκανοπέδιο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στην ομιλία του προς τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου, ο Γ. Μαυρίκος μεταξύ άλλων τόνισε: «Κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία αξιοποιούν την οικονομική κρίση για να τρομοκρατήσουν την εργατική τάξη και το λαό. Εχουν βάλει στο στόχαστρο την Κοινωνική Ασφάλιση, τα βαρέα, την πλήρη και σταθερή δουλειά, τους εποχικούς του κλάδου και τους νέους. Χτυπούν μισθούς και μεροκάματα. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ευθυγραμμισμένοι με την ΕΕ, για την αύξηση της κερδοφορίας των καπιταλιστών και στην περίοδο της καπιταλιστικής κρίσης. Η στάση τους είναι ίδια και απαράλλαχτη και στην οικονομία, και στην πολιτική, και στα σκάνδαλα, και στον αντικομμουνισμό. Η ζωή έχει αποδείξει ότι τα κόμματα αυτά δεν αλλάζουν και άρα η μόνη ρεαλιστική και αναγκαία διέξοδος είναι να αλλάξουν οι εργαζόμενοι εγκαταλείποντας τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και ταυτόχρονα να συστρατευτούν με την πολιτική και τη στρατηγική του ΚΚΕ. Αλλη λύση δεν υπάρχει».

Σήμερα και αύριο

Μεταξύ άλλων, αύριο και μεθαύριο θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εξορμήσεις στην Αθήνα:

Σήμερα Πέμπτη

-- Στις 12 μ., στο ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL» με τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 9.30 π.μ., στο ΙΚΑ - Διεύθυνση Συντάξεων (οδός Νικηφόρου), με την Εύα Μελά, βουλευτή του ΚΚΕ.

Αύριο Παρασκευή

-- Στις 12 μ., στο ξενοδοχείο «NOVOTEL», με την Γεωργία Φλούδα, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στη 1 μ.μ., στο «CARREFOUR».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ