Παρασκευή 26 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ: Στην απόλυση της συνδικαλίστριας Τασίας Παππά, μέλους της διοίκησης του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Πειραιά, προχώρησε η εταιρεία ζαχαροπλαστικής «Λαζαρίδης Κωνσταντίνος» στο Μοσχάτο, επειδή αρνήθηκε να δουλεύει τρεις μέρες τη βδομάδα και διεκδίκησε την εφαρμογή της συλλογικής σύμβασης εργασίας.

ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Παράνομη έκρινε το δικαστήριο την αυριανή στάση εργασίας που είχαν κηρύξει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, με αίτημα να δοθεί λύση στο πρόβλημα με τις παράνομες παρεμβολές στις ραδιοσυχνότητες που εμποδίζουν την επικοινωνία τους με τα αεροπλάνα.

ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ: Σε 24ωρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα 29 Ιούνη οι εργαζόμενοι στις τράπεζες, καθώς οι τραπεζίτες αρνούνται να προσέλθουν στις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Υπενθυμίζεται ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που οι τραπεζίτες υιοθετούν αυτήν τη στάση.

ΕΥΑΘ: Συγκέντρωση και πορεία ενάντια στο ξεπούλημα της Εταιρείας Υδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ ΑΕ) που αποφάσισε η κυβέρνηση της ΝΔ ολοκληρώνοντας το έργο του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποίησαν χτες το απόγευμα οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης. Η συγκέντρωση έγινε έξω από τα γραφεία της ΕΥΑΘ, ενώ ακολούθησε πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Νέα κινητοποίηση έχουν εξαγγείλει για σήμερα το πρωί, στη διάρκεια της ΓΣ των μετόχων της επιχείρησης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ