Πέμπτη 16 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Να πάρει στα χέρια του ο κερκυραϊκός λαός το ζήτημα της άμεσης παράδοσης του νέου νοσοκομείου, διεκδικώντας τη στελέχωσή του με μόνιμο προσωπικό και σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό , αναβαθμισμένες αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες υγείας απηύθυνε σε συνέντευξη Τύπου ο βουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Χαραλάμπους. Πέρα από την καθυστέρηση, ο βουλευτής του ΚΚΕ στάθηκε σε ελλείψεις σχετικές με την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών υγείας, καθώς το νέο νοσοκομείο δε θα προσφέρει μεταξύ άλλων τριτοβάθμιες υπηρεσίες, δε θα υπάρχει ψυχιατρική κλινική, πυρηνική ιατρική, παιδικός σταθμός, ελικοδρόμιο κ.ά.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Την αύξηση των δρομολογίων των δημόσιων μέσων μαζικής μεταφοράς και τη δωρεάν μετακίνηση των χαμηλοσυνταξιούχων και των μαθητών απαιτεί η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ και Επικουρικής Ασφάλισης Πειραιά.

ΤΖΑΜΠΟ: Την απόφαση του δικαστηρίου να εκδώσει ασφαλιστικά μέτρα για το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων και την πρόεδρό του Μ. Τσαγκατάκη, απαγορεύοντας τις κινητοποιήσεις στα «JUMBO», καταδικάζει με ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στα «Ελληνικά Πετρέλαια».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ