Παρασκευή 27 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα Παρασκευή, η ΚΟΒ Διρφύων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις στο καφενείο «Καρκαλή», στο δημοτικό διαμέρισμα της Στενής, στις 7 μ.μ. Ομιλητής θα είναι ο Σπ. Λοξός, μέλος του Γραφείου της ΑΕ Χαλκίδας του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Παρασκευή, στις 9 π.μ. στο Ινστιτούτο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης θα περιοδεύσει η βουλευτής του ΚΚΕ Εύα Μελά.

-- Σήμερα Παρασκευή στα σχολεία της Ελευσίνας θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Γκιόκας.

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Μετάλλου, Σκαραμαγκά και Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης του ΚΚΕ, διοργανώνουν συγκέντρωση - εκδήλωση τη Δευτέρα 30 Μάρτη, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, με θέμα: «Διεθνής καπιταλιστική κρίση, οι αιτίες και οι συνέπειές της και ο ρόλος του ταξικού εργατικού κινήματος». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 30/3, η ΚΟΒ Πρόνοιας και οι Κομματικές Ομάδες ΑΜΕΑ - Γονέων και Κηδεμόνων της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση για την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις στον ευρύτερο κοινωνικό τομέα και για την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ στο φόντο των αποφάσεων του 18ου Συνεδρίου. Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία της ΚΟΑ, Βερανζέρου και Κοτοπούλη, στις 6.30 μ.μ.

-- Τη Δευτέρα 30/3 στις 8 π.μ. στους εργαζόμενους των τελωνείων του αεροδρομίου θα περιοδεύσει ο Σπ. Χαλβατζής, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 30/3 στις 11 π.μ. στο Ηλεκτρονικό Κέντρο της Εμπορικής Τράπεζας θα περιοδεύσει η βουλευτής του ΚΚΕ Εύα Μελά.

-- Την Τρίτη 31/3 στο Θριάσιο Νοσοκομείο θα περιοδεύσει ο Δ. Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 1/4 ο Γ. Μαυρίκος μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στις 11 π.μ. στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ