Σάββατο 14 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Εξόρμηση για τη στήριξη της δράσης της

Δίμηνη λαχειοφόρος αγορά της ΔΗΚΕΒΕ το διάστημα Μάρτης - Απρίλης

Σε πλατύ άνοιγμα στους αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ για τη στήριξη της δράσης και της λειτουργίας της προχωρά η «Δημοκρατική Κίνηση Επαγγελματιών - Βιοτεχνών - Εμπόρων» (ΔΗΚΕΒΕ), με οικονομική εξόρμηση λαχειοφόρου αγοράς το διάστημα Μάρτης - Απρίλης 2009. Το πανελλαδικό προεδρείο της παράταξης, που συνεδρίασε πρόσφατα, διαπίστωσε ότι «στις σημερινές συνθήκες που η κατάσταση των αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ δυσκολεύει, υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη να δυναμώσει η δράση και η προσπάθεια για αγωνιστική συσπείρωση και ανάπτυξη αγώνων. Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σ' αυτά τα καθήκοντα, χρειάζεται να εξασφαλίσουμε και τα ανάλογα οικονομικά μέσα για τη λειτουργία μας (ενοίκιο γραφείων, έκδοση ανακοινώσεων, μισθούς υπαλλήλου). Μέχρι σήμερα εξασφαλίζουμε τα οικονομικά από εισφορές, από τις αποζημιώσεις των εκλεγμένων συνδικαλιστών και τις κατά καιρούς οικονομικές εξορμήσεις».

Η ΔΗΚΕΒΕ καλεί «όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη, όλους τους συναδέλφους που συσπειρώνονται και υποστηρίζουν την αγωνιστική αντιμονοπωλιακή γραμμή της ΔΗΚΕΒΕ, να συμβάλουν στην επιτυχία της εξόρμησης και να απευθυνθούν στους χιλιάδες συναδέλφους που στηρίζουν τη ΔΗΚΕΒΕ, αλλά και σ' όλους όσοι εκτιμούν τη σταθερή και ασυμβίβαστη παρουσία και δράση της παράταξής μας στο συνδικαλιστικό κίνημα των ΕΒΕ».

Τα μπλοκ των λαχνών για τη λαχειοφόρο θα διατίθενται στα γραφεία της παράταξης Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι και από τον υπεύθυνο οικονομικών Κ. Μυλωνόπουλο (6977 513 165). Η κατάθεση χρημάτων από τους λαχνούς μπορεί να γίνεται και στο λογαριασμό 65398681 της Εμπορικής Τράπεζας, με όνομα στην απόδειξη Κωνσταντίνος Μυλωνόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ