Σάββατο 24 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
«Εκνομή ενέργεια» τα μπλόκα...

Ο Θ. Πάγκαλος άργησε, αλλά μίλησε, χαρακτηρίζοντας «έκνομη ενέργεια» τα μπλόκα της μικρομεσαίας αγροτιάς. Με δηλώσεις του στην εκπομπή που διατηρεί στο «City Fm», o βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκφράζοντας απόλυτα την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, που έσπευσε να καταδικάσει τις κινητοποιήσεις των αγροτών, ανέφερε: «Είμαι σαφώς αντίθετος με κάθε είδους έκνομη ενέργεια και θεωρώ ότι ο αποκλεισμός ενός δρόμου είναι έκνομη ενέργεια (...). Η καθ' ολοκληρίαν κατάληψη του δρόμου και το σταμάτημα της κυκλοφορίας είναι υπερβολικό σαν στοιχείο διεκδίκησης και θα δημιουργήσει ίσως αντίστροφα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουν οι αγρότες».

Το ΠΑΣΟΚ, που από τη θέση της κυβέρνησης χτύπησε με μανία τα αγροτικά συλλαλητήρια ξεφουσκώνοντας τα λάστιχα των τρακτέρ των αγροτών στις Μικροθήβες, γεμίζοντας την εθνικό δρόμο με διμοιρίες των ΜΑΤ, σέρνοντας χιλιάδες ξωμάχους στα «αγροτοδικεία», σήμερα από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με συνέπεια στηρίζει την ίδια πολιτική χαρακτηρίζοντας... «παράνομους» και «εκτός νόμου» τους μικρομεσαίους αγρότες, που μάχονται για την επιβίωσή τους.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι και ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ, χτες στη Βουλή, αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των αγροτών, μίλησε για παράνομες ενέργειες...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ