Πέμπτη 1 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ η συμμαχία του και η πάλη κατά του κεφαλαίου

Εργάτριες, εργάτες, νέες και νέοι των λαϊκών οικογενειών, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί και μεσαίοι αγρότες και ΕΒΕ, ανασύνταξη - αντεπίθεση του εργατικού - λαϊκού κινήματος

Εμπιστευθείτε το κάλεσμα, την πολιτική πρόταση που σας απευθύνει το ΚΚΕ. Εμπιστευθείτε την εμπειρία, τη γνώση, την υπευθυνότητα που αποδεδειγμένα διαθέτει το ΚΚΕ υπερασπιζόμενο και μαχόμενο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες για τα δικά σας συμφέροντα, το δίκιο και την προοπτική σας.

Υπάρχει δρόμος για να μην πληρώσει ο λαός τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης, τις ολοένα και πιο αντιδραστικές αλλαγές που έχει το κεφάλαιο. Υπάρχει δρόμος για να αποκρούσουμε τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που κρυφά και φανερά απεργάζονται η ΕΕ και ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

Είναι ο δρόμος της ανασύνταξης - αντεπίθεσης του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Η ταξική πολιτική συνειδητοποίηση. Η ανάπτυξη της λαϊκής συμμαχίας και πάλης κατά του κεφαλαίου, της ΕΕ και των κομμάτων της για την ανατροπή της εξουσίας τους. Είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ.

Αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων. Καταδικάστε τον ιμπεριαλισμό του Ισραήλ που δολοφονεί και καταπατεί τα δικαιώματα του Παλαιστινιακού λαού με τη στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ.


ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ