Τετάρτη 17 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Κάτι παράξενες συμπτώσεις

«Εάν δεν είχε προηγηθεί η δολοφονία του ανυπεράσπιστου παιδιού, που οπωσδήποτε δικαιολογούσε την αρχική έκρηξη αγανάκτησης, θα έλεγα πως η εικόνα της ανυπεράσπιστης καμένης Αθήνας θύμιζε τις "επαναστάσεις" στη Γεωργία, την Ουκρανία και άλλες πρώην κομμουνιστικές χώρες. Εκεί, χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες πίστεψαν τα ψεύτικα τα λόγια των αμερικανόδουλων πολιτικών και ανέτρεψαν τις δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις. Βέβαια, είναι αδιανόητο να συνδέσει κανείς τις ανεξέλεγκτες διαδηλώσεις της Αθήνας με τις καθοδηγούμενες ανατροπές των κυβερνήσεων στη Γεωργία και την Ουκρανία (...) Οι παροικούντες στην Ουάσιγκτον που συνήθως αποφασίζουν για (και πριν) τους λαούς, άρχισαν να ομιλούν για κυβερνήσεις συνεργασίας» (ο Μ. Ιγνατίου στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Παλιά τους τέχνη κόσκινο

«Σ' αυτή τη ρευστή πολιτική περίοδο, με αιχμή το ΚΚΕ, το σύστημα ανοίγει πόλεμο λάσπης κατά του ΣΥΡΙΖΑ διότι (...) μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αναχαιτίσει σχέδια εγκλωβισμού της λαϊκής δυσαρέσκειας στον μονόδρομο του δικομματισμού (...) Ο πόλεμος αυτός θα είναι αδυσώπητος (...) Πρωταγωνιστής στην παραπληροφόρηση η κυβερνητική ΕΡΤ που, ελληνικό κι αυτό σύμπτωμα, βρίσκεται υπό την πολιτική εποπτεία του ίδιου υπουργού που προΐσταται και της ΕΛ.ΑΣ.» (από το κύριο άρθρο στην ΑΥΓΗ).

«Κυρίως»

«Αποφάσεις σχετικές έλαβαν όλα τα συντονιστικά και κυρίως το (μαζικότερο) Συντονιστικό σχολείων Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος (...) Καλλιτέχνες έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα των συντονιστικών (κυρίως του Συντονιστικού Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος)» (το ρεπορτάζ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

Δεκτοί μόνο ιδιώτες

«Οι μαθητές εγκαταλείπουν τις παραδοσιακές μορφές κινητοποιήσεων (...) και αντιδρούν έξω από τις διαδικασίες των συλλογικών τους οργάνων (...) Για πρώτη φορά από τις καταλήψεις του '98 λειτουργούν ξανά δύο Συντονιστικά (...) το ΣΑΣΑ που έχει αναφορά στην ΚΝΕ (...) το έτερο που φέρει το όνομα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και έχει αναφορές στον ευρύτερο αριστερό χώρο» (ευχές και διευκρινίσεις στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εντείνονται οι διεργασίες ενώ συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ(2023-11-28 00:00:00.0)
Αναγκαία η αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ, η πάλη για όλα τα οξυμένα προβλήματα(2022-05-25 00:00:00.0)
Αποφυλακίστηκε ο δολοφόνος του Αλ. Γρηγορόπουλου(2019-07-31 00:00:00.0)
Αφέθηκε ελεύθερος ο Β. Σαραλιώτης(2011-10-06 00:00:00.0)
Οπορτουνιστικές μεθοδεύσεις(2009-12-04 00:00:00.0)
Προκλητική ομιλία Χατζηγάκη(2008-12-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ