Σάββατο 13 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δίνουν «ορίζοντα» και στη Θεσσαλονίκη

Με στόχο την εκπλήρωση των αιτημάτων για δημόσια και δωρεάν Παιδεία, για να σταματήσει η τρομοκρατία, η αστυνομοκρατία και η ποινικοποίηση των μαθητικών και λαϊκών αγώνων, μαθητές και φοιτητές αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους με καλύτερη οργάνωση σε κοινή σύσκεψη συντονισμού στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη συντονισμού συμμετείχαν το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Θεσσαλονίκης, οι Επιτροπές Αγώνα γενικών συνελεύσεων της ΣΕΥΠ και της ΣΤΕΦ, και οι Επιτροπές Αγώνα φοιτητών Βιολογικού, Γεωλογικού, Δημοσιογραφίας, Ιστορικού, Νηπιαγωγών, ΔΕΟΣ, ΜΕΤ, ΕΚΠ, Πολιτικών Μηχανικών.

Μαθητές και φοιτητές αποφάσισαν να συγκεντρωθούν σήμερα Σάββατο, στις 10.30 το πρωί στο Αγαλμα Βενιζέλου και να προχωρήσουν σε μαζική εξόρμηση και πικετοφορία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αύριο, Κυριακή, συνεδριάζει το ΣΑΣΘ, και τη Δευτέρα οι μαθητές προχωρούν σε κινητοποιήσεις στα δημαρχεία του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Επίσης, οι επιτροπές σπουδαστών και φοιτητών σε προχτεσινή σύσκεψη με ανάλογο περιεχόμενο σχεδίασαν να κάνουν μαζικές εξορμήσεις το επόμενο διάστημα σε εργασιακούς χώρους και συνοικίες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ