Σάββατο 23 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, Αχιλλέας Κανταρτζής και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα θα πάρει για να αντιμετωπίσει άμεσα το πρόβλημα της μη λειτουργίας Ακτινολογικού Τμήματος του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων Ν. Λάρισας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό εάν θα γίνει γρήγορη εξατομίκευση των ζημιών από βροχόπτωση και χαλάζι που έγιναν στην περιοχή Φαρσάλων Ν. Λάρισας, κυρίως στις καλλιέργειες βαμβακιού, καλαμποκιού και ντομάτας. Εάν θα δοθούν αποζημιώσεις για το 100% της ζημιάς. Εάν θα αλλάξει ο Κανονισμός του ΕΛΓΑ ώστε να προβλέπεται πλήρης αποζημίωση. Και τέλος, σε πόσο χρονικό διάστημα θα δοθούν οι αποζημιώσεις.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιάννης Γκιόκας, Γιώργος Μαυρίκος και Λίλα Καφαντάρη ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση για την άμεση, έκτακτη χρηματοδότηση των δήμων και των δασαρχείων στη Βόρεια και Κεντρική Εύβοια και τι προτίθεται να κάνει για τη λήψη ουσιαστικών μέτρων πρόληψης και προστασίας των δασών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ