Κυριακή 29 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Συνεχίζεται το ταξίδι

Το ταξίδι του Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ συνεχίζεται, με πλούσιες εκδηλώσεις, πολύμορφες δραστηριότητες που αγκαλιάζουν όλο το φάσμα της ζωής και των ενδιαφερόντων της νεολαίας και των εργαζομένων. Μια πραγματική πνοή δροσιάς, το Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ «χρωματίζει» τις αμέσως επόμενες μέρες με τις εξής δραστηριότητες:

-- Διήμερο Μαθητικό Φεστιβάλ, την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Ιούλη, διοργανώνει ο Μαθητικός Τομέας Ηρακλείου της ΚΝΕ στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης (Αγιος Μηνάς). Οι εκδηλώσεις που ξεκινούν στις 7.30 μ.μ., περιλαμβάνουν: Την πρώτη μέρα προβολές DVD, συζήτηση για τα ναρκωτικά και συναυλίες από μαθητικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα. Τη δεύτερη μέρα παρουσίαση της συμβολής του ΚΚΕ στον αγώνα για την Παιδεία, συζήτηση για τον Πολιτισμό και συναυλίες από ερασιτεχνικά συγκροτήματα.

Στο χώρο θα λειτουργούν περίπτερα του «Οδηγητή», ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, για την αλληλεγγύη στην Κούβα και για το 17ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ. Επίσης θα γίνει διαγωνισμός Γκράφιτι - Σκιτσογραφίας και θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο.

Την Τετάρτη

-- Στη Ν. Ιωνία, στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», στις 8 μ.μ., εκδήλωση με θέμα την αναγκαιότητα και επικαιρότητα του σοσιαλισμού. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος του γραφείου του Συμβουλίου Πόλης Αθήνας της ΚΝΕ.

-- Στις Σέρρες το 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ, στο θεατράκι (κοντά στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες με ροκ και έντεχνη μουσική από τοπικά, μαθητικά, ερασιτεχνικά συγκροτήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ