Τετάρτη 11 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Στην τελική ευθεία η λαχειοφόρος

Την Παρασκευή, 13 Ιούνη, το 3ο Πανελλαδικό «κλείσιμο»

Να πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα τις λίγες μέρες που απομένουν για την επιτυχία της Πανελλαδικής Οικονομικής Εξόρμησης του ΠΑΜΕ - με τη μορφή της λαχειοφόρου - η οποία ολοκληρώνεται την 1η Ιούλη με την κλήρωση ενός αυτοκινήτου, καλούνται οι Τοπικές Γραμματείες, τα στελέχη και οι οπαδοί του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα. Σ' αυτήν την κατεύθυνση την Παρασκευή, 13 Ιούνη, θα πραγματοποιηθεί το 3ο πανελλαδικό κλείσιμο της οικονομικής εξόρμησης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στον «Ρ» ο Μπάμπης Τενές, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και υπεύθυνος για την Πανελλαδική Οικονομική Εξόρμηση, μέχρι και σήμερα έχουν καλύψει το 100% του πλάνου τους οι Τοπικές Γραμματείες σε: Σάμο, Ικαρία, Αρκαδία, Αρτα, Λευκάδα, Καβάλα και Ροδόπη. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, κοντά στην κάλυψη του πλάνου τους είναι οι Τοπικές Γραμματείες σε Ρέθυμνο, Κορινθία, Ζάκυνθο, Θήβα, Ιωάννινα, Θεσπρωτία, Πρέβεζα, Αιτωλοακαρνανία, Ξάνθη, Εβρο, Δράμα και Αργολίδα.

Για τη σπουδαιότητα της οικονομικής εξόρμησης, ο Μπάμπης Τενές σχολίασε: «Οι ανάγκες του ταξικού κινήματος, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ταξικής πάλης απαιτεί ισχυρό ΠΑΜΕ που να μη δυσκολεύεται στη δράση του. Η οικονομική του ενδυνάμωση δεν είναι ζήτημα "οικονομίστικο", αλλά καθαρά πολιτικό. Συνεπώς δεν πρέπει να επιστραφεί ούτε ένας λαχνός. Να τα δώσουμε όλα στις λίγες μέρες που απομένουν».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ