Σάββατο 23 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στον Κορυδαλλό τα σπουδαία

Στον Κορυδαλλό είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των φιλάθλων του ποδοσφαίρου, καθώς σήμερα πραγματοποιείται η 2η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας. Εκεί η Προοδευτική υποδέχεται το Αιγάλεω στο αθηναϊκό ντέρμπι (19:00). Οι «βυσσινί» θέλουν τη νίκη που θα είναι η δεύτερη σε ισάριθμους αγώνες και θα τους σταθεροποιήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη, ο Γιώργος Χατζάρας είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα καθώς η ομάδα του θα αγωνιστεί στον Κορυδαλλό χωρίς απουσίες. Ο τεχνικός του Αιγάλεω γνωρίζει τη δυσκολία του αγώνα όμως είναι αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο Βόλο, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (19:30). Ο Γιώργος Βλαχούδης, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, Ντράγκαν Κοκότοβιτς που έχει ακόμα ένα λόγο να ελπίζει σε κάτι καλό στο σημερινό παιχνίδι. Στην αντίπερα όχθη, η παρουσία του Δημήτρη Νόλη στην ομάδα της συμπρωτεύουσας αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από σημαντική, καθώς η εμπειρία του μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Μόνο τη νίκη σκέφτονται στα Ανω Λιόσια ενόψει του αγώνα με τον Παναιγιάλειο (17:30). Οι παίκτες του Ακράτητου δε θέλουν με τίποτα να χάσουν βαθμούς στην έδρα τους ειδικά τις πρώτες αγωνιστικές και έτσι θα προσπαθήσουν να μπουν δυνατά στον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι όμως πέρα από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι έτοιμοι για το σημερινό αγώνα. Οι δυσκολίες πάντως είναι μέσα στο πρόγραμμα καθώς όπως δήλωσε ο συνεργάτης του τεχνικού κ. Λιάτου, Σωτήρης Ζαβογιάννης: «είναι μια από τις δύσκολες εξόδους μας καθώς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα για την οποία δε γνωρίζουμε πολλά πράγματα». Την αναμέτρηση θα μεταδώσει αύριο ο τηλεοπτικός «902» (22.30).

Τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ως εξής: (17:30) Πανελευσινιακός - Τρίκαλα, (17:30) Παναιτωλικός - Ναυπακτιακός Αστέρας, (19:30) Λάρισα - Απόλλων Αθ., (17:30) Πανσερραϊκός - Καβάλα, (17:30) Καλλιθέα - Αγ. Νικόλαος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ