Τρίτη 22 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Το ταξικό κίνημα δεν τρομοκρατείται

Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Ηλείας του ΠΑΜΕ σημειώνει πως «για τρεις συνεχόμενες ημέρες το χώμα της Μανωλάδας "βαφόταν κόκκινο". Τραμπούκοι - μεγαλοαγρότες, επιχειρηματίες καλλιεργητές φράουλας, έχυσαν το αίμα των σύγχρονων κολίγων, των μεταναστών εργατών γης, αλλά και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, όπως και στελεχών του ΚΚΕ».

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει πως «σ' αυτά τα "ανδραγαθήματά" τους είχαν τη στήριξη της κυβέρνησης, της αστυνομίας, των δικαστικών αρχών, όπως και τις πλάτες του νομάρχη του ΠΑΣΟΚ και των δημάρχων που εκλέχθηκαν είτε με τη στήριξη των ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ. Ολοι μαζί σαν μια γροθιά έπεσαν πάνω στο εξαθλιωμένο προλεταριάτο, τους ανήμπορους μετανάστες, να τους τσακίσουν πριν καν σηκώσουν κεφάλι».

Καταλήγοντας, τονίζει: «Δηλώνουμε προς τους τραμπούκους καπιταλιστές - αγρότες τα εξής: Το εργατικό κίνημα έχει όλη τη δύναμη να τρομοκρατήσει την τρομοκρατία των τραμπούκων και αυτών που οπλίζουν το δολοφονικό τους χέρι. Δείγματα γραφής περί αυτού θα πάρουν στο επόμενο διάστημα. Ενα να ξέρουν: Είμαστε σε θέση να "τσακίσουμε" κάθε χέρι που σηκώνεται για να χύσει το αίμα των εργατών, για να τους τρομοκρατήσει. Οψόμεθα!».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org