Με καλή απόδοση κατά διαστήματα, ο ΠΑΟΚ έφτασε στην πολυπόθητη νίκη με 3-1 επί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στα πλαίσια της α΄ φάσης του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο «δικέφαλος» δυσκολεύτηκε αλλά πήρε μια νίκη που όμως δεν του δίνει και το δικαίωμα να «κοιμάται» ήσυχος αφού πρέπει να προσέξει πολύ στη ρεβάνς του Ισραήλ.
Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι κυνηγώντας το γρήγορο γκολ που θα «έλυνε» τα πόδια τους. Αντ' αυτού, σε ένα διάστημα που η άμυνα του ΠΑΟΚ είχε χαλαρώσει, ο Χάμερ πλάσαρε εύστοχα τον Τοχούρογλου ανοίγοντας το σκορ στο 39΄.
Από εκείνο το σημείο και μετά οι «ασπρόμαυροι»... ξύπνησαν και προσπάθησαν να ανατρέψουν το σκορ. Ετσι ο Καμπς με κεφαλιά στο 44΄ έκανε το 1-1 δίνοντας νέα πνοή στην ομάδα του.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν όπως και στην αρχή, με τη μόνη διαφορά ότι πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Σε ένα διάστημα έξι λεπτών, (49΄-55΄) πήραν κεφάλι στο σκορ με 3-1 χάρη σε ένα αυτογκόλ του Κοέν και γκολ του Ναλιτζή και τώρα περιμένουν τον επαναληπτικό που θα γίνει σε δεκαπέντε μέρες στο Ισραήλ.
ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Μπορμπόκης, Βενετίδης, Μπράντιτς (69΄ Κατσιαμπής), Αμπονσά, Ουντέζε, Εγκωμίτης (34΄ Σπάσιτς), Τετράτζε, Καμπς, Ναλιτζής, Οκκάς (81΄ Καφφές).
ΜΠΕΪΤΑΡ: Κοέν, Σάβιτς, Κοέν (81΄ Σιβίλια), Χαλφόν, Στογιανόφσκι, Αμπούκσις, Ρόσο, Ταλέσνικοφ, Χαμάρ (64΄ Κανόν), Σάντορ, Μιζράχι.